Какво трябва да разчистите в зависимост от зодиакалния ви знак

Подреждането е личен процес  

2529

Никой не обича да подрежда и чисти, но този процес така или иначе е неизбежен. За да го направят по – лек, приятен и дори забавен, от Apartment  Therapy решават да проверят кои са онези неща у дома, влияещи на хармонията му и върху които да фокусирате усилията си въз основа на зодиакалния ви знак.

Кой цвят е най-подходящ за вашата зодия (част 1)Обзаведете според звездите

Ето обзор на първите шест знака.

Овен: Игри и джаджи

Най-добрите кристали за хармония в дома според зодията ви (част 2)Внесете баланс и положителна енергия

Винаги активен и свръхенергичен, твърдоглавият Овен намира много начини да запълни времето си. Така че няма съмнение, че е успял да натрупа колекция от игри и джаджи. Ако е така, е време да прегледате всичко и да решите кое си заслужава да оставите и кое да подарите или изхвърлите.

Телец: Кухненски инструменти

Вие обичате да сте заобиколени с качествени неща, което означава, че трябва да прегледате кухненските чекмеджета, кутии и кошове, и да изчистите счупените отварачки за консерви или старите шпатули. Така можете да се съсредоточите върху творчеството в кухнята, което наистина обичате.

Близнаци: Приложения на телефона 

Близнаците са вечно търсещи и постоянно менят интересите си. Любопитни към всичко наоколо, те най – вероятно имат дузина приложения на телефона, които надали ползват. Време е да помислите за дигиталния си живот и изтрийте всичко онова, което не сте докоснали повече от месец. Така ще имате много повече място за следващото си ново увлечение.

Рак: Сантименталният хаос

Знаем колко носталгично настроен е Ракът. Той трупа всякакви малки вещи, които свързва с определени етапи от своя живот – от билети за кино, през снимки, до първото зъбче на детето.  Ако гардеробът вече прелива, прегледайте всичко и помислете какво може да махнете.

Лъв: Дрехи

Уверен и със самочувствие, Лъвът обича новите и красиви дрехи и винаги намира повод да си купи нови. Време е да прегледате всичко, с което разполагате и ако не сте обличали някоя дреха повече от година, подарете я или я дарете.

Дева: Документи и сметки

Организираните Деви обичат да бъдат подготвени за всичко, така че вероятно имат тонове документи и сметки, които пазят "за всеки случай". Знаем, че най – вероятно всичко е надписано и подредено в папки, но защо не помислите да дигитализирате някои.

 

 

Идеалната къща за всяка зодия (част 2)Избере дом според звездите
Сподели: