Как с керамични плочки да преобразим дома

Как с керамични плочки да преобразим дома

В последните няколко години, естествените материали, като дърво или камък станаха задължителни елементи в интериорния дизайн на всеки дом. Тази тенденция провокира и значителни подобрения по отношение на материалите, мастилата и технологиите, които се използват при печат в керамичната индустрия и допринесе много, тези природни елементи да оживеят и върху керамиката.

В действителност, дървесният дизайн върху керамични повърхности изглежда все по-реалистичен и творческото му приложение в интериора на дома намира все по-креативно проявление. Дървесните оптики може да имитират изциклено, полирано, фосилизирано или старо, боядиано дърво и тяхното приложение не се ограничава само до пода, но и вече се полага и по стените.

Новите серии с дървесен дизайн в актуалния за пазара размер 15х60 в асортимента на KAI GROUP, разработени в колаборация със специалистите на Marazzi Group, Италия, съчетават именно високото качество на гранитогресните плочки с последните тенденции в интериорния дизайн. В действителност,  Marazzi са отговорни за основните технологични и дизайнерски иновации в производството на керамични плочки, някои от които са се превърнали в повратни за историята на съвременните керамика. Непрестанните проучвания и експериментални изследвания, точното прогнозиране и бързия отговор на промените при развитието в начина ни на живот, архитектурата и дизайна, приоритизирането на околната среда и устойчивото развитие- това точно са силните страни на Маrazzi Group, благодарение, на които италианският производител успява да се издигне като утвърден лидер в кремичната промишленост, както в Италия, така  и по света. От две години, KAI GROUP е  част от семейството на Маrazzi Group, а в глобален мащаб и двата производителя са част от портфолиото на Mohawk Industries- най-големия световен производител и абсолютен лидер на пазара за подови настилки от всякакъв тип.

Колекциите Тамаринд, Моринга , Жатоба и Акация съчетават разнообразие от дървесни оптики, които превръщат дома в уютно, красиво и, не на последно място, модерно място. Сериите се състоят от плочки с различни лица, които подсилват естествения ефект на дървото в природата.

Серия Моринга представена в четири основни цвята предлага мека и много уютна интерпретация на естествено дърво за дома. Гранитогреса е подходящ както за стена, така и за под, а многообразието от различни лица на дизайна, допринася за максимално за автентичния вид на дървесната текстура.

 

Серия Жатоба в размер 15.5 х 60.5 е решена в естествени дървесни нюнси на сиво, кафяво и бежаво , всеки един от тях представен с няколко лица. За стена или за под, разнообразните възможности за подредба се ограничават само до вашето въображение.

 

Серия Акация съчетава трайността, от която се нуждаете, със стила, който желаете. Външният вид на дървесните гранитогресни плочки придава на дома усещането за луксозен комфорт, който никога не губи своя чар. Серията се предлага в сиво, бежово и кафяво в размер 15,5x60,5 см и няколко дигитални лица на  дизайна.

 

Серия Тамаринд съчетава разнообразието от естествените дървесни нюанси за стенно или подово приложение и превръща дома в уютно, красиво и, не на последно място, модерно място. Олив е в размер 15,5х60,5 см и три цвята- крем, бежаво и кафявоо, естествени нюанси на дървесина, точно както се срещат и в природата.

 

Професионалният опит и иновативен подход на специалистите от Мараци, с които КАИ не спира сътрудничи по редица проекти, спомага за направата на продукти, които не само съчетават  актуален дизайн и качество на материали, но са и поднесени на достъпни за пазара цени. Този успешно балансиран подход, позволява на гранитогресните плочки да  се наложат като все по-популярна алтернатива на настилките от естествен камък, естествен паркет, висококачествените ламинирани плоскости и винилини подови покрития.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...