Как да имаме максимум вещи на минимум пространство?

Когато правите всичко с мисъл, и най-малкото жилище се усеща голямо

909

Може ли един миниатюрен дом да се превърне в пример за компактно и уютно пространство, без нищо излишно? Точно такъв е този приветлив дом, който е гомя колкото една стая - само 15 квадратни метра. Но не бързайте да се разочаровате, защото той изглежда като жилище, в което могат да живеят няколко човека, което се дължи на изключително внимателното и прецизно организиране - особено в кухнята.

Минималистичен стил в модерните кухниНамерете вдъхновение, за да създадете модерен и впечатляващ стил  

Вижте пет идеи за интелигентна организация, заимствани от това жилище.

1. Правоъгълното съхранение е най-доброто.

10 алтернативни места за съхранение на кърпите в банятаСтарият куфар, стълбата или дори обикновени въже могат да направят чудеса

Високи и тесни рафтове позволяват в стаята да влиза възможно най-много светлина, но и да се максимизира възможността им за съхранение. Следвайте общата тема - правоъгълници. Много широки, кръгли купи и кошове оставят много неизползвано пространство.

2. Използвайте страниците на шкафовете и уредите.

Използвайте страницата на хладилника и на шкафа за декоративно съхранение. Само няколко куки и имате много повече площ. Не пренебрегвайте тези повърхности, когато имате нужда от място за окачване на съдове, тигани, кърпи за чай или нещо друго.

3. Дори и най-малките рафтове са полезни.

Рафтът, показан по-горе, може да е само няколко сантиметра, но събира две бутилки, което значи повече място в шкафа или на плота. Освен това бутилките се превръщат в декорация.

4. Някои неща трябва да се съхраняват под плота.

Много полезно е да сложите микровълновата отдолу, а не отгоре. Защо? По-безопасно е да извадите горещата храни отдолу, а не над главата си. Освен това така ще освободите място и ще имате място на плота.

5. Винаги има място за растения.

Без значение колко малко пространство имате, винаги има място за някое растение. Те правят толкова много, за да накарат стаята да се усеща по-уютна.

 

 

12 идеи за съхранение на чашитеВъведете ред в кухнята  
Сподели: