Ето как да направите жилището да изглежда по - широко

Hörmann разширява асортимента от интериорни стъклени врати

5322

Изцяло остъклените врати все по-често намират приложение в жилищното строителство. Благодарение на прозрачния си вид, те имат свойството си да пропускат светлината, което дава много предимства на строителните инвеститори и интериорни дизайнери, както по отношение на осветеността на помещенията, така и при дизайна в антрета, кухни и дневни.

Изцяло остъклените врати допринасят за повече простор и светлина в помещенията. С разширения асортимент от изцяло остъклени врати производителят Hörmann предлага множество дизайни в различни стилове.

Този тип врати играе съществена роля за атмосферата в жилището и до голяма степен допринася за цялостния му облик. Изцяло остъклените врати са особено подходящи в случаите, когато обитателите искат открити и светли помещения, които да са свързани с врата помежду им.

С разширяването на асортимента от стъклени врати „GlassLine“ Hörmann следва тенденциите и предлага разнообразен дизайн от модели - 49 мотива в различни стилове.

В зависимост от предпочитанията си, клиентите могат да изберат между изчистени стъклени врати без дизайнерски елементи, стъклени врати с дизайн с извивки, както и мотиви с хоризонтални и вертикални линии, или врати с геометрични форми. Предлагат се както като крилни врати, така и като плъзгащи се врати при ограничено място.

Вратите се произвеждат чрез допълнителна обработка от единично защитно стъкло посредством четири различни техники: Мотивите със ситопечат са устойчиви на надраскване и много лесни за почистване, благодарение на затворената повърхност.

Изцяло остъклените врати на Hörmann се предлагат като крилни или плъзгащи се модели. Плъзгащите, като пестящо място решение, са подходящи най-вече за прехода от антрето или дневната към кухнята, защото така не заемат място.

Вратите с пясъкоструйна обработка са с изискано матирана повърхност и нанопокритие за по-малко отпечатъци от пръсти. Лазерната техника се прилага при мотиви с множество фини детайли и позволява голямо разнообразие в дизайна. С помощта на набраздяването се постигат освен визуални ефекти, също и релефен дизайн на стъклото, който се усеща при допир.

В допълнение към различните дизайни и методи на обработка, вратите се предлагат с възможност за два цвята стъкло: модел „Clear“ се отличава с леко зеленикавия оттенък на стъклото от цветово неутралните врати със стъкло „Clear White“, като по този начин контрастират леко спрямо околната среда.

Наред с това се предлага и голям избор от стандартни дръжки, дръжки под формата на вдлъбнатина и дръжки тип щанга.

Освен стъклени, Hörmann предлага също и дървени интериорни врати. За хармонична цялостна визия на местата, където се използват и двата вида врати, някои модели се предлагат и с общ дизайн. Това означава, че вратите са с еднакъв дизайн, независимо от материала.

За хармоничното комбиниране на дървени и стъклени врати някои мотиви се предлагат с общ дизайн.

Това важи и за касите - за монтирането на стъклените врати се използват същите каси като при дървените интериорни врати, което помага да се съгласуват помежду си.

Сподели: