8 начина да изложите любимите си вещи

Не ги крийте на тавана или мазето

521

Всички ние си имаме лични колекции, които обичаме и които ни радват. Независимо дали става дума за книги, за винтидж фотоапарати, сувенири, съдове, желанието ни е да ги покажем и да подредим по начин, който да ги представя в най-добрия им вид. Затова не прибирайте нещата в кашони, а вижте 10 творчески начина да ги покажете.

Козметиката

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Ако имате тонове грим и козметични принадлежности, които се въргалят в банята или спалнята, направете магнитна подложка. Сложете малки магнитчета на дъното на сенки, кремове, тубички и ги закрепете за дъска.

За кухненски прибори

Поставете чиниите и приборите за хранене на открити рафтове. Подредете ги по цветове, а ако са бели, помислете за цветен елемент, който да балансира.

За старите фотоапарати

Нарисувайте малки картини с изобразени на тях фотоапарати и ги сложете до истинските. Аранжирайте върху рафта, подобно на този модел.

Играчки

Създайте организация в стаята на децата, като подредите техните играчки на рафтове. Те ще позволят на детето ви да вижда играчките си и да има лесен достъп до тях.

За растенията

Ако живеете в апартамент, е обяснимо желанието за своя собствена градина. Идея е да рециклирате старите пластмасови бутилки и да ги превърнете в саксии.

Парфюми

Парфюми, дезодоранти, лакове...Те винаги създават хаос на тоалетката. Стар поднос за кейк ще реши лесно проблема. Така ще имате повече площ и лесен достъп до всичко необходимо.

Обувки

Имате толкова обувки, които е грехота да стоят в кутиите. Затова лесно може да ги покажете като ги подредите на стълба. Само я боядисайте в тон с обзавеждането в стаята.

Антични карти

Лесно и хитро решение е да ги залепите на стената като тапет. Така може да ги разгледате винаги когато искате. 

Сподели: