5 уникални стени акцент

Няма невъзможни неща с малко въображение и креативност  

1661

Когато кажем стена –акцент, какво си представяте? Може би цветни боядисани стени, ярки нюанси или голяма пъстра картина? Е, не е задължително винаги да е така. Защото когато имате правилните материали и идеи за оформление, може да направите почти всичко. Ако и вие търсите начини да добавите нещо различно в дома, ето няколко предложения.

Кой казва, че коркът може да бъде на стената само като място за бележки? Може да го използватe, за да оформите стена с текстура и интересни шарки.

Ако търсите нещо, което лесно можете да залепите и отлепите, стикерите за стена са решение. Можете да създадете свой собствен дизайн и да изберете цветове. Най-хубавото? Ако решите, че искате да промените стената, не е нужно да се притеснявате, че ще я повредите.

Платът е чудесен начин да облечете стените си! Ако имате страст към думите, потърсете такъв, който показва вашата любов към тях (както се вижда на снимката). Запазете останалата част от стаята монохромна, за да я направите и по – естетична.

Старите дървени капаци за прозорци са чудесни, за да създадете 3D стена. Потърсете помощ от специалист, ако не сте сигурни дали ще се справите с оформлението.

Ако не си падате по „направи си сам „ проектите, винаги може да се обърнете към добрия стар тапет. Благодарение на разнообразието от модели и шарки лесно ще създадете стена – акцент според обзавеждането и стила на помещението.

 

Сподели: