4 неща, които не трябва да съхранявате в гардероба

4 неща, които не трябва да съхранявате в гардероба

Не сте единственият, който мечтае за гардероб, който е „по конец“.  За да създадете оазис от организирани тоалети обаче, трябва да разчистите кутии, пълни със снимки от детството, рокли, които са отпреди десетилетие. А, и онази купчина ризи, която възнамеряхте да изхвърлите. Ето истината - гардеробът е ограничен и ако държите ненужни вещи там, той може бързо да се превърне в хаотична бездна. Ето защо ви показваме осем неща, които не трябва да държите там.

15 трика, за да имате най-организирания гардероб

Закачете чантите на вратата Не оставяйте вече чантите си разхвърляни из цялата къща. Закачете ги във вътрешната стра...

29/03/2016

Дрехи, които не ви стават

Ако откриете, че държите предмети, които са или твърде малки, или твърде големи, с надеждата, че един ден може да ви станат, не сте сами.  Ако в крайна сметка ви станат един ден, вероятно вече няма да са на мода. Махнете ги и освободете място за неща, които можете да носите сега. Или, ако наистина сте привързани, ги съхранявайте настрани.

Хитри идеи за подредба на гардероба

Едно от най-разхвърляните места в дома ни е…гардеробът. Колкото и да се стараем да го държим подреден и органи...

12/01/2017


Снимка: unsplash.com

Сувенири/ спомени

Бихте могли да съхранявате първото любовно писмо, което любимият ви е написал до вас в кутия в задната част на гардероба или да го поставите в рамка. Но вашите любими сувенири не заслужават да останат забутани в гардероба. Вместо това поддържайте спомените живи, като ги показвате в дома си.

Артикули, които трябва да бъдат върнати

Ако не сте се сетили да върнете неподходящата рокля в рамките на 30 дни, защото е забравена в задната част на гардероба, мястото им не е в гардероба. Оставете чантата в колата като си напомните да изпълните задачата.


Снимка: unsplash.com

 Вашите любими обувки

Мястото на обувките е къде ли не, но не и в гардероба при дрехите. Съхранявайте сезонните неща под леглото или над гардероба, а тези, които носите, в шкаф в коридора. 


Снимка: unsplash.com

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...