Как да организираме гардеробна в малка спалня

Как да организираме гардеробна в малка спалня

За много хора съблекалнята е важна и неразделна част от дома, но в жилища с ограничено пространство създаването й може да се окаже проблем. Все пак не се отказвайте от идеята за гардеробна. Ето как може да я вместите и на малка площ.

Спалня с гардероб под нея

И преди сме ви показвали легла, които могат да бъдат използвани като гардероб.Днешният т. нар. контейнер е дело на Di...

29/05/2016

1. Полускрита зона

5 идеи за организация на гардероба

Неорганизираният гардероб е доста неприятна гледка особено рано сутрин когато бързаме за работа. А знаете ли как може...

29/06/2016

Ако стаята има малка ниша, която е неудобна за използване за работно място или легло, сложете съблекалнята там. Тя няма да бъде напълно скрита, но е чудесна да съхранявате всички необходими неща.

2. Отворена съблекалня

Модерният интериор позволява всякакви свободи. Така не е необходимо съблекалнята да бъде скрита; тя може да бъде внесена в общия стил на заобикалящата среда. Големият гаредроб до тавана с отворени рафтове, уютно осветление и хармонично монтиран декор ще бъде отлично допълнение към всяка модерна стая, особено студио.

3. Голяма отворена съблекалня

Рафтовете в контрастен цвят придават чар и уют на гардеробната. Самата съблекалня е разположена в малка ниша, която може да се оформи в стаи с нестандартно оформление.

4. Съблекалня, която заема минимум място

Тази идея определено може да бъде реализирана във всяка стая, дори много малка. Този вариант оставя повече „въздух в пространството“, без да го претоварва и затрупва с масивни мебели и ненужни прегради.

Всичко, от което се нуждаете, е да поставите рафтове и плъзгащи системи директно на стената, след това да фиксирате алуминиева тръба под тавана и да закачите завеси върху нея.

5. Силата на огледалата

За да не се прикрива свободното пространство и да не се прави стаята много по-малка, съблекалнята може да бъде поставена в малка ниша, която след това е покрита с плътни огледала.

6. Ъглова съблекалня

Отлично стилно и оригинално решение за тези, които не се страхуват да експериментират. Съблекалнята е разположена в ъгъла, благодарение на което стаята придобива изцяло нови очертания.

16 идеи за вратите на гардероба

Гардеробът е една от онези мебели, без които не може да си представим дома. Той присъства под една или друга форма въ...

12/06/2017
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...