5 лесни начина да промените вида на спалнята

Само с няколко лесни трика ще добавите ново усещане  

1054

За да можете да постигнете различно усещане у дома, не винаги трябва да прибягвате до сложни и големи промени.

Ако искате да освежите спалнята си, можете да го направите само с няколко прости трика.

Създайте галерия от произведения на изкуството и снимки

Този лесен проект може незабавно да промени усещането във вашата стая, особено ако използвате картини, които наистина ви харесват. Ако сте достатъчно креативни, можете дори да нарисувате нещо и да го сложите в рамка.

Тайната на визуално привлекателната стена е да се използват изкуство или фотографии с подобни цветове или мотиви. Разнообразни и различни по стил рамки добавят интерес.

Сложете тапет, за да съживите стената

Харесваме тапетите, поради голямото разнообразие от дизайни, от които може да избираме. С толкова богат избор, няма как да не намерим нещо, което наистина ще харесаме. А най-хубавото е, че като ни омръзне може лесно да го сменим.

Геометрична стена

Ако имате талант може да боядисате стената в геометрични форми или да я направите на точки, ивици….Отворете въображението си и сътворете ваше малко произведение на изкуството.

Сменете старото бельо

Ако обикновено ползвате спално бельо в неутрални цветове, защо не го смените с цветно или с такова с мотиви. Така ще добавите много цвят и настроение в стаята.

Стенопис или фототапет

Ако имате възможност създайте стая със сюжет. Така лесно може да пренесете духа на Париж или Ню Йорк. За целта залепете фототапет с изображение на любимия ви град и обзаведете тематично.

 

Сподели: