15 вдъхновяващи тапети за спалня

Променете вида на мястото за сън

2086

Когато се местите в нов дом или правите голям ремонт едно от първите неща, които обикновено искате да промените са стените. Те представят нашия вкус, могат да трансформират коренно стаята и са бяло платно, върху което да изразите своя стил.

А нещо, в което може да бъдете сигурни, че ще има много по - въздействащ ефект от нова боя, е тапетът. Ако се притеснявате да го използвате в хола или кухнята, защо не опитате в спалнята.

Ето 15 вдъхновяващи предложения.

Ако търсите да създадете спа усещане в спалнята си, заложете на тапет в неутрален цвят с проста текстура. Тя лесно ще внесе топлина, без да изморява очите.

Търсите тапет, който да дава собствен и уникален вид? Изберете с шарки в неочакван цвят. Това е чудесен начин да добавите модерно усещане в стария класически дом.

Този тапет е доказателство, че флоралните мотиви са тук, за да останат. Докато те със сигурност са добър избор и за по – стария стил, може смело да ги използвате и в модерна спалня. Когато са в такива меки нюанси, те ще паснат почти навсякъде.

Ако търсите рустик усещане за спалнята, заложете на тапет, представят дървета. Той ще ви накара да мислите за уютните нощи покрай огъня и коледните миризми.

Кой може да остане безпристрастен, когато може да внесете малко блясък в спалнята? Тапети със златист цвят, дори и ако моделът е абстрактен, ще ви накара да се чувствате като кралица всяка вечер.

Само мисълта за джунгла приключение е вълнуващо. Напълнете спалнята си с това усещане, като сложите тапет с листа. Добавете цветни акцентите на леглото за пълен ефект.

Вероятно сте виждали популярния черно-бял тапет с бреза много пъти, но какво ще кажете за този модел на черен фон? По-тъмните нюанси се чувстват по-шик и загадъчни, отколкото светлия вариант.

За любителите на цветовете, този тапет е мечта. Белият фон прави стаята лека и ефирна, а цветният модел е вълнуващ.

Когато сте любител на четенето и многото книги ви успокояват, защо не опитате с подобен тапет във вашата спалня, с който изглежда, като че ще спите в библиотека?

Акварелите добавят интерес към интериора в спалнята и са идеален елемент. Освен това те правят стаята лека, ефирна и да се усеща много по – спокойна.

Ето и още няколко идеи за тапет в спалнята: 

 

Сподели: