Тенденции в интериорния дизайн за 2021 г., за които трябва да знаете

Семпло и естествено 

2648

Сега е онова време от годината, в което започваме да се вглеждаме в кристалната топка и да търсим тенденции в интериорния дизайн за 2021. Няма как да не отбележим, че изминалата година оказа своето влияние и създаде предпоставка за това, което предстои да излезе на преден план и в следващите месеци.

Най-новите тенденции за обновяване на дома Специалистите разкриха колко е лесно да си отглеждаш орхидея у дома. Те препоръчаха цветето да бъде в прозрачна саксия, за да може да се вижда цвета на корените

Избрахме всички наши любими тенденции от 2021 г., които е наистина лесно да внесете във вашия дом точно сега. Нищо лудо, не са необходими дизайнерски аксесоари, само малки неща, които можете да промените в дома си, за да го актуализирате с най-новите идеи за интериорен дизайн .

Шаби шик стилът е актуален, но в по-свободен и фриволен стил

20 дизайнерски аспиратора за модерната кухняСтилни аспиратори за кухнята

Смесвайте модерно и винтидж в…банята

Закачете украсени огледала, добавете в старинни мебели, изберете смели цветове!

Идва времето на… cottagecoreКакво е това? Накратко, естетика, която започна живота си в социалните медии. Всичко е много здравословно, пасторално и основано на рустик стила. Въведете #cottagecore в Instagram и страницата ви ще бъде изпълнена с меки пастелни цветове, плаващи рокли, старинни интериори на вили..

Добавете мебели от тръстика

Тенденцията при мебелите от ратан и юка все още се засилва през 2021 г. - бюфетите, столовете и леглата са лесен начин да внесете този стилен материал във вашия дом.

Grandmillennial Style

Всичко е свързано с флорални щампи, дантелени покривки за маса, бродирани завеси. Това е стил, вдъхновен от интериорите на 80 -те и в който дизайнерите включат  флорални щампи в своята декорация и предлагат смели и неочаквани решения.

Създайте пространство, изпълнено с естествени текстури

Виждаме, че текстурата все повече се използва, за да добави интерес към стаите, а не цвят. В дневните и спалните, възглавниците и одеялата са очевиден начин да направите това, но в други стаи опитайте да внесете текстури с щампи от растения.

Поканете природата със сухи цветя

В момента сухи цветя са из целия Instagram и те са чудесен начин да внесете някои естествени, нежни текстури в дома си. Можете сами да изсушите цветя, просто като ги завържете заедно и ги закачите за няколко седмици.

Оформете домашния си офис

Сега, когато повечето работим от вкъщи, много повече домашният офис трябва да бъде пространство, в които искаме да прекарваме време и да се чувстваме комфортно и продуктивно.

Уют в стил планинска хижа

Винаги сме харесвали интериора в стил хижа - камини, килими от овча кожа, купища трупи, дебели одеяла. И тъй като в повечето случи нашият дом технически не е хижа, все пак можете да се вдъхновите да внесете някои от тези идеи за декор.

Модерни рустик дневни

Варовикови бели стени, текстурирани възглавници, килими и много дърво – това изчистеният вид на съвременния интериор и мекия, еклектичен вид на рустик стаите.

Пространства, изпълнени със светлина

След дните, в които бяхме затворени сега искаме цялата светлина, която можем да получим. Стъклените врати, френски прозорци и капандури са голямата тенденция за 2021 г.

Неоново осветление

Неоновите светлини бяха голяма тенденция в Pinterest към края на 2020 г. и изглежда ще продължат и през тази. Внасят цвят и настроение.

Как да изберем модерно изкуство за стената у дома?Красивите и правилно подбрани произведения променят цялостния облик на стаята
Сподели: