Съхранение на обувки: 10 полезни съвета за всеки ден

За да са винаги под ръка, но скрити от погледа и да не заемат много място &n...

307

Съхранението на обувки няма да е голям проблем за вас, ако организирате подходящото място за тях. Но това е само една част от решението на проблема. Важно е не просто да ги извадите или да ги скриете, важното е да бъдат на удобно и достъпно място.

Но ако няма достатъчно място в шкафа, трябва да измислите алтернативи. Производителите на мебели предлагат различни аксесоари, рафтове, закачалки и нощни шкафчета. Така че има какво да избирате. Но има и други, по-прости и по-интересни идеи за съхранение на обувки. Ето 10 различни варианта, които да ви помогнат бързо да разрешите този проблем.

1. Две в едно

Използвайте пейка или пуф с повдигащ се капак за съхранение на обувки. Така имате място за сядане и съхранение на вашите обувки.

2. Бъдете креативни

Поставете си творческо предизвикателство. Направете сами удобна поставка за обувки. Трябват ви само PVC тръби с голям диаметър.

3. Закачете токчетата

Има много прости начини за съхранение на обувки с помощта на наличните инструменти. Едно от тях е стълбището. Можете просто да закачите токчетата върху него. Също така за тази роля са подходящи обикновени корнизи.

4. Смяна на сезона

Органайзер под формата на пластмасови или платнени закачалки са чудесно решение за сезонните обувки.

5. В кутии

Кутиите са чудесен, доказан начин за съхранение на обувки. Това е може би най -лесният начин да поддържате обувките си в добро състояние.

6. Художествена експозиция на стелажа

Ако в обикновен отворен рафт подредите любимите си обувки, ще имате красив декор.

7. На стената

Органайзерите от плат могат да се сложат и на стена.

8. Прибиращи се системи за съхранение

Удобен вариант е, когато имате чекмеджета, рафтове и издърпващи се модули. В някои могат да съхраняват 16 чифта едновременно.

9. Както в моден бутик - стелажи за обувки

Използвайте поставки за обувки и закачалки. Те често се срещат в магазините за обувки. Това е компактен и оригинален начин за съхранение на обувки. Да, нестандартно решение, но много подходящо.

10. Пространство под стълбите

Ако имате стълба, има няколко идеи за съхранение на обувки: стъпала и място директно под стълбата. И вече няма нужда да мислите къде да съхранявате допълнителни обувки.

 

Сподели: