Преустройството на една тристайна панелка

Как да съберем на 60 квм. две спални две бани 

4669

Преустройството на панелно жилище може да звучи като нещо познато и сравнително лесно за реализация, но не и ако клиентът е човек, който иска да превърне апартамент от 60 кв.м в място с три спални и две бани.  

Миниатюрен апартамент от 31 квадратаЧист, прост, елегантен и неподвластен на времето дом

Собственичката живее в него с двете си дъщери, гимназистки. Тя се занимава с ръкоделие, свири на пиано, а дъщерите й се уличат по танци и спорт.

Сред желанията й е да няма телевизор, но да има място за хобито й. Стаите са малки, така че не трябва да претрупват с гардероби.

Апартамент от 8 кв. метра в ПарижНе, няма грешка в заглавието

За спалните изборът пада на диван - легла, но с ортопедични матраци. В дизайна клиентката се спира на стил бохо, с изобилие от декор, сладки дребни аксесоари и текстил.

След ремонта основните зони се запазват на мястото си. Коридорът е много тесен и няма място за гардероб, затова дизайнерът го превръща в своеобразна съблекалня като част от голямата стая.

За украса на стените изборът е живопис. В кухнята е направен голям плот със сложна форма. Гърбът е от акцентни плочки с геометричен модел, което придава стилна и хармонична визия на стаята.

В баните са монтирани малки мивка и огледало. Тоалетните чинии са вградени, което спестява площ.

Интериорът е изпълнен в ярки цветове: антрето, коридорът и кухнята с лоджия са декорирани в топло светло сиво, в тон с кухненските мебели.

Спалнята на клиентката има светло зелен нюанс, стаята на най-малката дъщеря е сиво-бежова, стаята на най-голямата дъщеря е светлосиня. За собственичката е важно да не използва ярко бяло, затова за тавана, вратите и  первазите е избран млечен цвят.

 

Апартамент от 34 кв. м със стени на спалнята от стъклоКак да не искаш да се нанесеш в него още сега? 
Сподели: