Обновете старите мебели и им дайте нов живот

Обновете старите мебели и им дайте нов живот

Напоследък се наблюдава все по – голям интерес към рециклирането, повторната употреба на ежедневните вещи и създаването на уникални проекти с тях. Тази тенденция е особено силно изразена при старите мебели. Дори да не разполагате с такива у дома, може да инвестирате малко време и усилия, за да обиколите магазините за използвани вещи и да се сдобиете с различни и красиви вещи, които да промените. Ако имате умения и успеете да постигнете съвършенство, не само ще разполагате с единствен екземпляр от дадена мебел, но и тя може да се окаже в пъти по – скъпа и ценна от новите и модерни такива.

Готови ли сте да направите подобен проект? Вижте идеи за няколко такива, които може да опитате сами у дома.

Старата табла за леглото придобива ново излъчване ако я покриете с парче копринен плат

Този уникален шкаф се превръща в част от мивката и е чудесен рустик елемент в банята

Ето как градинските мебели намират приложение и в модерния хол

Тези на пръв поглед старомодни столове се вписват чудесно в съвременната трапезария. С нова тапицерия, малко боя за освежаване и в тон с масата и плетената кошница – саксия, няма какво повече да искаме.

Знаете ли, че пейката в този дълъг коридор е била в…църква. Но собственикът на къщата и намира доста по –различно приложение

Тази стара маса е била изхвърлена, а новите й собствениция я купуват от магазин за стари вещи. След старателно освежаване и боядисване здравата мебел вече има нов живот.

Поровете в мазето, там има страхотни находки. Ето как в банята може да намерите приложение на старата стълба и вехтия стол.

Стара количка за сервиране и изхвърлена табелка придават винтидж усещане в тази баня.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...