Как да промените гаража

Той се превръща в ново помещение

911

Ако живеете в къща и разполагате с гараж или с място за такъв, сте истински щастливци. Защото, благодарение на това помещение може да добавите допълнителни квадратни метри към дома си, при това, без да се налага да изграждате нови стаи. Просро може да преобразувате гаража в напълно ново помещение. Няма да повярвате колко много нови опции и функционални решения има за това помещение.

Допълнителна трапезария

Ако разполагате с гараж, който стои празен, помислете дали да не го превърнете в закрита лятна кухня – трапезария. Сложете голяма маса за хранене в центъра, барбекю отстрани и се пригответе за забавление с приятели и семейството.

Работилница 

Ако имате нужда от място за организиране на вещи, гаражът е чудесно място за това. На пазара има разнообразни системи за съхранение. Изберете от плаващи рафтове, комбинации от куки и закачалки, платформи.

Домашен офис

Работите от вкъщи? Превърнете гаража в домашен офис. Ако имате нужда от повече място, добавете ниво или разширете. Обмислете инсталирането на външна входна врата, ако работите с клиенти.

Фитнес

Спестете куп пари за фитнес зала като създадете ваша собствена такава. Инвестицията е уреди не е малка, но се изплаща с времето.

Музикална стая

Ако сте музикален фен или музиката е вашия живот, гаражът може да бъде студио, музикална стая или място за упражнения с любимия инструмент.

Мечтата на градинаря

След като имате градина, ви трябват и инструменти за нея. Сложете стар шкаф, в който да подредите инструменти, семена, консумативи. Не забравяйте да сложите и здрави рафтове, куки и закачалки.

Спалня

Имате приятели, които ви гостуват често? Тогава защо не направите гостна стая. Инвестицията не е малка, но удобството и за тях, и за вас, няма цена.

Фокусирайте се върху забавлението

Ако не използвате гаража си за паркиране на автомобила, помислете за превръщането му в място за игра и отдих. Билярд, тенис на маса, джаги са възможните опции и няма да съжалявате за това.

Място за хоби

Всеки има хоби, но не всеки има място да го упражнява. Без значение дали обичате ръкоделие, да рисувате, да майсторите нещо или да експериментирате, гаражът е добра опция за хоби стая.

Сподели: