Идеи за съхранение на обувките

Креативни решение за креативни хора  

697

Съхранението на обувките е сред най – трудните за решение проблеми в един дом. Особено ако имате голямо семейство. Всеки един има по няколко чифта, за всеки сезон, за спорт…броят съвсем не е малък. Или имате голяма колекция, за която трудно намирате място, а искате да ги покажете?

Как да организирате обувките на малко пространствоИмате завидна колекция от обувки и все не намирате място за съхранението им? Предлагаме ви няколко съвета как да организирате пространството така, че да бъдат винаги подредени и лесно достъпни  

Разбира се, решението за начина, по който ще съхранявате обувките зависи най – вече от размера на жилището, имате ли гардероб в коридора или специално място за това в някоя от стаите, разполагате ли с дрешник….За някои е важно да имат постоянна видимост към всички чифтове, за да комбинират обувките с тоалета. За други е важно под ръка да бъдат само сезонните. Трети се задоволяват само с един чифт. Всеки човек има своите предпочитания в зависимост от начина си на живот и личния си стил.

Комфортна вентилация: просто реклама или абсолютна необходимост? | Hoval

Без значение от това обаче, със сигурност ще се радвате да научите някои нови идеи за съхранение на обувките, с които може да разчупите интериора в дома си.

11 хитри приложения на органайзера за обувкиОт килера до кухнята – приложенията са много  

В кошници

Чудесна идея да разделите обувките на всеки от семейството. Ако имате пейка в коридора, подредете ги под нея.

Малки рафтове

Кутиите – рафтове са идеален организатор на обувки за коридора. Можете също така да сложите някои на стената да комбинирате с куки или открити рафтове.

Открит шкаф

Подобно решение е подходящо, ако искате да имате под ръка и лесна видимост към всички (или повечето) чифтове обувки.

На дъски от скейтборд

Ако в стаята на детето ви няма място за обувките му, помислете дали да не ги аранжирате на стената върху дъски от скейтборд.

Чекмеджета

Още една хубава идея за голямо семейство. Може да поръчате подобен шкаф с дълбоки чекмеджета и да подредите чифтовете на всеки в отделно.

Стълба  или касетки

Ако ви се намират стара стълба или касетки, ето начин да ги оползотворите и да внесете малко винтидж настроение.

Скрито съхранение

Ако живеете в къща, подобни стълби са истинско съкровище и крият неподозиран потенциал.

Рафт на стената

Това е най – универсалният начин да подредите обувките си и да имате лесен достъп до тях. Ето няколко идеи за рафтове на стената, от които може да заимствате.

 

 

10 идеи за съхранение на обувките За да има винаги ред и чистота в коридора  
Сподели: