Антики в интериора: как да ги съчетаем

Съвети, които ще бъдат от полза за всеки  

2187

Имате модерен интериор, но искате да внесете нещо различно. Какво ще кажете за антики? Но тук трудното е как да се впишат, за да не изглеждат като кръпка. Ето  няколко идеи, за да постигнете зашеметяващ ефект.

5 причини да изберете антики пред масово произведени мебели Те ще придадат уникален вид, който е устойчив във времето  

Комбинирайте различни епохи

Направете градина от старите мебелиПо-креативните хора рядко изхвърлят старите вещи

За да не изглежда дома ви като фон на исторически филм или музей, смесвайте предмети от различни периоди. Маса от 17-ти век може да се комбинира с кресла от 1950-те или с ултрамодерни столове.

Изберете със сърцето си

Купуването на антики е добра инвестиция, но не трябва да се ръководите само от вида на мебелта. Изберете нещата, които наистина харесвате. Ако търсите например антикварен бюфет в онлайн магазин, вижте го на живо, преди да го купите. Това ще ви помогне да научите много повече за темата и нейната история.

Търсете да видите потенциала

Стойността на античните предмети се крие в тяхната индивидуалност и богато минало. Потърсете неща с излъчване и история, която да разкажете.

Реставрация

Ако се налага дадена вещ да се реставрира, оставете непокътнати колкото е възможно повече от оригиналните части. Когато избирате нова тапицерия за мека мебел, вземете предвид нюансите на други материали и общата цветова палитра на интериора.

Как да превърнем старите кухненски шкафове в детска кухняВложете малко сръчност и търпение и детето ще се радва на уникална кухня в детската стая
Сподели: