6 неща, които могат да направят дома ви да изглежда евтин

Твърде модерно или прекалено претрупано

1448

Да бъдеш внимателен с избора на дизайн и да придадеш личност на дома си може да бъде сложна задача. А пътят от красивия до евтиния дом може да се окаже много малък. Ето няколко неща, които могат да се окажат пагубни за дома ви.

 

Безредие

Няма значение колко интелигентен и изискан е декорът и дизайнът на вашия дом, ако той е постоянно е в бъркотия. Едно малко подреждане ще реши всичко.

 

Лошо осветление

Има много начини, по които осветлението може да повлияе на външния вид на помещението. Яркото, бяло осветление е бърз начин да направите стаята да се почувства чиста и прави всички дизайнерски решения да се открояват още повече. Приглушеното, минимално осветление, от друга страна, кара човек да се почувства като в пещера. Ще се изненадате колко настроението на една стая може да се промени, ако вложите малко внимание в осветлението с осветителни тела и стилове.

Твърде много мебели направи си сам

Ръчно изработената маса е чудесен аксесоар за разговори, но това не означава, че всичко в стаята трябва да бъде такова. Оставете едно – две неща, но не и повече.

Твърде много „модерен“ декор

Тенденциите идват и си отиват. Може да изглежда добра идея да запълните стаята с най -новия стилен декор, но само за няколко месеца тази стая може да стане от модерна в  изтъркана. Придържайки се към класическите стилове.

 

Тривиална стена с галерията

Създаването на стена с картини - галерия е чудесен начин да запълните празни стени във вашия дом. Просто се уверете, че когато създавате стената на галерията си, го правите с ясна представа какво се опитвате да постигнете в пространството.

Препълнен коридор

Първите впечатления са важни и първата част от дома ви, която повечето хора ще видят, е входната врата. Наличието на твърде много неща на входа ще го накара да се почувства претрупан, потискащ и неудобен. Създайте отворено, привлекателно пространство на входа. 

Сподели: