Неонови акценти в малък 28 кв.м апартамент

Ярките цветове са лесен начин да придадете незабравим вид на всеки интериор. ...

1230

Балансът на ярки цветни акценти и отворените пространства на дома правят малкия апартамент забележителен и уникален. Представяме ви идеи за малко жилище, в което умело са съчетани неонови цветови акценти и малко пространство. 

Компактен, колоритен и комфортен, този 28 кв. метра апартамент е създаден по идея на млада дама. Обиколката на дома започваме от този уютен модулен диван, който може да се променя според нуждите – за забавление, за гледане на телевизия или четене. Веселите цветове допринасят за игривата творческа атмосфера.

Отвореното пространство е резултат от реновация, която прави дома да изглежда още по – голям. Всяка зона на дома има отделен цветови акцент, което я прави да изглежда самостоятелна.

Всеки разделител е използваем и гъвкав. Лилавото е заложено в кухненския кът с шкафове от всяка страна, стената между кухнята и спалнята е гардероб за дрехи и разполага с етажерка, която е обърната към социалната зона.

Първото впечатление за кухнята е за дързост заради лилавите шкафове, но и детайлите са забележителни. Плочките в различни нюанси на сиво помагат да се смекчи преходът от белите шкафове към бетонните стени.

Вътрешните шкафове на кухнята са изцяло бели, което създава усещане за светлина и простор. Шкафовете са без дръжки и ги прави семпли и неангажиращи.

Тъмните стенни панели създават уют за зоната спалня, докато цветния акцент на стената придава светлина на пространството. А меката табла на леглото ни приканва да се гушнем с някоя хубава книга.

Компактното работно пространство е също с черен акцент. Позицията му дава поглед към всекидневната и предлага поглед към прозореца.

На матирана метална тръба може да окачите дрехи, а черното табло над работната маса е чудесно място за организиране на офисните задачи.
 

Сподели: