Как домът ви да изглежда уютен, когато декорирате бюджетно

4 съвета

793

Един малък дом не трябва да бъде претрупан, а напротив, да бъде максимално изчистен от всичко излишно, за да създаде усещане за повече простор. Но това не означава, че в него не трябва да има декор.

Те живеят на по-малко от 20 квадратаВижте няколко примера от различни части на света

Ето няколко съвета за това, как може да постигнете уют с декор, който няма да струва почти нищо.

Имайте идея

Чаровно малко жилище Апартаментът е създаден специално за пътешественици

Повечето хора имат еклектичен вкус. Харесват куп различни стилове и това е добре! Но еклектичният стил може да бъде много труден за изпълнение. За да определите вашия, потърсете снимки, които най-точно го определят. След това разгледайте снимките и намерете тяхната обща нишка.

Например, ако харесвате както „винтидж“, така и „модерните“ пространства., които реално са  точно противоположните краища на спектъра. Но ако във винтидж харесвате дървото, а в „модерното“ са белите стени и изчистените линии, когато се замислите, двата стила всъщност не са толкова далечни. Потърсете къде се срещат и създайте вашия декор.

Не купувайте нещо, ако не отговаря на вашия стил.

Толкова, толкова изкушаващо е да купувате неща, когато има промоция. За да избегнете свръхкупуването, правете списък с нещата, от които наистина се нуждаете за дома си. Ако не е в списъка и не пасва, не го купувате. Дори и да е супер изгодно.

Цветът може да помогне на нещата, които вече притежавате, да изглеждат по-сплотени.

Един от най-добрите съвети, за да накарате предметите да изглеждат по-сплотени, е цветът. Като промените цвета на някой аксесоар, можете да комбинирате с мебели, рамки или декор и да им придадете обща тема.

И ако все още сте объркани, помолете за помощ!

Имате ли приятел с красив дом? Със сигурност ще се радва да помогне! Ако нямате такъв стилен приятел, обърнете се към дизайнер. 

Как да удвоим размера на малкото помещениеЕто как да извлечете максимума от размера на дома си
Сподели: