7 евтини начина, с които домът ви ще изглежда зашеметяващо

Хитри идеи за красив дом

6019

Всеки иска уютен и естетически издържан дом, който да привлича погледите, но и да ни кара да се чувстваме уютно и удобно. Не всеки обаче може да отдели средства, за да постигне блясък и луск в дома.

Предлагаме ви няколко лесни трика, с които без много средства ще постигнете перфектната визия у дома.

Имайте визия

Четете списания за дизайн, разглеждайте сайтове, консултирайте се с ваши приятели и изградете представа за стила, който искате да постигнете.

Пазарувайте при разпродажби

Разпродажбите са лесен начин да се сдобиете с желана мебел или обзавеждане на ниска цена.

Използайте неутрални цветове на стените и меката мебел

Модата в обзавеждането се мени постоянно, но неутралните цветове са непреходни. Затова заложете на тях за основа на своя дом, а възглавници, покривала и декорация може да сменяте според тенденциите лесно и без да инвестирате много средства.

Комбинирайте евтино и скъпо

Потърсете най- изгодната оферта за кухненските шкафове, например и заложете на семпъл модел. Това, което спестите, може да инвестирате  по – скъп и ефектен плот.

Пазарувайте мострени модели

Независимо дали стаа въпрос за маса за хранене, хладилник или диван, избирайте мострени модели, които могат да ви струват доста по – евтино. Вижте само за някакви дефекти и наранявания.

Боядисвайте със спрей боя

Ако има мебел, която не ви харесва, лесно може да я освежите само с помощта на спрей боя. Т

Погледнете на мебелите с други очи

Ако старият диван ви е омръзнал, вместо да купувате нов, защо не го претапицирате или ако позволява, му сложете нова калъфка. 

Сподели: