5 впечатляващи трансформации на кухни

За тях размерът е без значение

1232

Винаги сме се учудвали на хора, които казват, че започват нов живот в стария си дом след някакъв по – голям ремонт. Обикновено звучи абсурдно да се почувстваш съвсем различно на място, на което си живял 5-10-15 години. Но изглежда, че има причина за това усещане. Защото понякога трансформацията на една стая или на цялото жилище може да бъде толкова зашеметяваща и да внесе напълно нова енергия.

Ето защо днес ви представяме примери за именно такива големи промени, които няколко семейства правят в своите кухни. Вижте ги и се вдъхновете за нещо различно и във вашия дом.

Кухня 1

Голямото предимство на тази кухня е големият кухненски остров и широкото пространство, с което разполага. Но все пак тя е безлична и скучна.

След ремонта имаме светла, още по – широка и  много по – функционална площ, с приветлив бар –плот, който се превръща в място за закуска сутрин.

Кухня 2

Въпреки светлите цветове, тази кухня е доста неприветлива.

След дизайнерската намеса, тя е толкова топла и уютна и напомня на планинска хижа.

Кухня 3

Най-малкото, което може да се каже за тази кухня е, че тя е непривлекателна. Освен това е и доста неудобна за ползване, а старите шкафове я правят толкова тъжна.

С малко промени старата кухня вече живее нов живот. Модерен плот, нови уреди и светли шкафове са тайната на по – различния и модерен вид на помещението.

Кухня 4

На пръв поглед тази кухня няма как да не ни хареса – широка, светла и с голям остров.

С малко вглеждане обаче се вижда, че тя е доста обикновена, потенциала й не се използва, а островът е твърде голям за пространството. Точно това вижда и дизайнерът, който й придава лек индустриален стил, а резултатът е впечатляващ.

Кухня 5

Когато имаме малка кухня, много от нас се примиряват с нея, мислейки си, че порсто няма какво да се направи с и без това доста ограниченото пространство.

Всъщност има, и то доста. Вижте как тази 4 кв.м кухня се превръща в забележителна стая.

Сподели: