10 идеи за оформление на двустаен апартамент

Предложения за проектиране и обзавеждане 

21698

Това, което е от първостепенно значение за проектирането на къща или апартамент, е планът на етажа. Оформлението може да подскаже как да бъде използвано пространството и как то да бъде oбзаведено така, че да е функционално и да отговаря на начина на живот на обитателите му.

Ако сте щастливци имате късмет да започнете оформлението от нулата – чудесно, защото така ще може да го направите по начин, който искате.

Ако живеете в старо и вече изградено пространство, трябва да се съобразите с формата, помещенията, конструкцията, наличие на колони и носещи елементи. Защото в крайна сметка целта е да се чувствате комфортно на мястото, на което живеете.

Ето защо ви предлагаме няколко идеи за оформление на апартаменти с две спални. Те са идеални за четирима души или за малко семейство и ако формата на вашето жилище е близка до тези, може да заимствате идеи.

Модерен апартамент с чисти линии и много естествена светлина. Напълно чист!

Терасата тук е с уникална форма и е достъпна от двете спални

Подът в този апартамент се явява като разделител на отделните зони

Изборът на тези собственици е две големи спални с дрешници. Всекидневната е в центъра на жилището

Компактен дизайн на светъл и семпъл апартамент с много естествена светлина в него. Кухнята е малка, но добре проектирана.

Този апартамент е решен по начин, който да предлага много пространство и обем. Спалните са разположени на противоположните страни със собствени бани.

Модерен дизайн със зелени и лилави акценти са определящи за това малко жилище.

Естествени тонове и релаксиращи цветове. Интересен елемент са двете входни врати, които реално разделят жилището на две по – малки.

Тъмните цветове в това жилище го правят идеално решение за мъж. Голямата тераса е акцент.

Естествената светлина, която влиза тук дава луксозен почерк на това жилище. 

Сподели: