4 съвета и 30 идеи за вашата кухня

С които ще създадете зашеметяващо помещение

3227

Пролетта е време за нещо ново, а промените във външния вид и интериора на дома са сред първите неща, които ни се иска да направим. И ако за първото не можем да ви помогнем, за декорацията и идеите за обновяване в дома, може да разчитате на нас. А какво ще кажете за редизайн кухнята? Това е мястото, където отивате първо сутринта, правите си кафе и посрещате деня. И защо тогава да не го превърнете в помещение, което да ви зарежда и да ви дава настроение за целия ден?

Ето няколко идеи за промяна на кухнята.

Добавете цветове или принтове

Малко цвят и принтове са винаги добро решение за освежаване на пространството. Те са евтини и има много идеи за реализацията им – цветна стена, ярки тапети, шкафове, плотове…Ако не искате да харчите много пари, просто боядисайте острова  или създайте цветен гръб. Произведения и снимки също придават шик излъчване. 

Създайте креативни плотове

Кухненски плотове могат се сменят сравнително бързо. Стъкло, дърво, гранит или мрамор ще променят и освежат всяка кухня. Ако изберете мрамор или камък, инвестицията си заслужава, защото тези материали са на практика вечни.

Сложете уникални шкафове

Те са основното нещо в кухнята и ако изберете по – различни, ще създадете впечатляваща стая. И тук не говорим само за цвета или шарките, но и за формите и стиловете – еклектика, шаби шик или ретро.

Кухненският остров

Той е в центъра на кухнята и ако искате да се превърне във фокусна точка изберете нещо различно, например дървен за винтидж излъчване, мраморен за по – луксозен вид, а с тухлен ще постигнете индустриален стил. 

Сподели: