Перфектната двойка цветови комбинации

С тях ще постигнете хармония и стил у дома

2563

Казват, че едно е най-самотното число. Тогава защо да имате само един цвят у дома. Намерете му префектната комбинация и създайте нова визия на помещението.

Сиво и сорбе

Мислите, че сивото е скучен цвят? Помислете отново. Махнете цветовия песимизъм и добавете малко розово. Започнете със схеми в метални тонове, след това изберете една мебел, която да се отличава с цвета си. А картината в случая допълва цялостната картина.

Тъмно синьо и ярко червено

Тазо цветова схема не е за хора със слаби сърца. Динамичният дует няма как да не впечатли. Яркият червен цвят се откроява на фона на тъмносините стени и създава зашеметяващ ефект.

Бетон и теракота

Вдъхновете се от земните цветове с тези два нюанса – сиво и оранжево. Каменната масичка и впечатляващите тапети придават индустриален стил на помещението. Столът акцент в ярък цвят допълва картината.

Сиво и лимоново

Колко свежест може да има в една стая с два цвята? Светло сиво и лимоново са идеалната комбинация за малко помещение, а играта с шарки прави стаята по – уютна.

Горчица и синьо

Горчицата не е само за хотдога. В комбинация със синьо стаята засиява.

Пепеляво и керемидено

Пречупете студената неутрална цветова схема с комбинацията на цвят пепел от рози и керемидено. Добавете бели мебели и светлосиви стени и ще имате средиземноморки стил, който пленява.

 

Сподели: