Най-добрите цветове на хола: 6 опции

Защото има значение

481

Цветът силно влияе върху възприемането на пространството, ето защо на избора на цветова схема трябва да се гледа особено отговорно. Вижте шест нюанса, които да ви помогнат да превърнете хола си в идеалното място за почивка след работа или домашни партита

Теракота

Скалата от теракота е тенденцията за тази година. Топлите червеникави нюанси на печена глина ще създадат весела и уютна атмосфера в хола, без да претоварват интериора. Теракотовите тонове вървят добре както със светли цветове като бяло и бежово, така и с тъмни като кафяво, сиво и черно.

Бежово

Бежовите тонове никога няма да излязат от мода. Деликатни и безтегловни, те лесно се комбинират както със студени, така и с топли цветове. Освен това, при цялата си гъвкавост, бежовата палитра има много нюанси - от светли, почти бели, до пясъчно жълти.

Син

Синята палитра ще даде усещане за прохлада и ще създаде спокойна, успокояваща атмосфера в интериора. Когато избирате нюанс, вземете предвид площта на хола: светлите, полупрозрачни нюанси визуално разширяват границите на пространството, а тъмните, напротив, ще направят стаята по -малка и по -удобна.

Зелено

Тази година естествената палитра продължава да е на върха на своята популярност. Нюансите на зелено са свързани с буйна зеленина и борови игли, създавайки атмосфера на безопасност и спокойствие.

Сив

Сивото е универсален цвят, който се съчетава с почти всеки нюанс, от неутрално бежово до жива фуксия и неоново жълто. Освен това неутралният сив фон ви позволява бързо да освежите обкръжението си. За да направите това, просто добавете няколко нови акцента.

Черен

Черното може да изглежда твърде мрачно за хола, но този цвят придава на интериора елегантност и изтънченост. Може да се комбинира не само с бели тонове, но и с нюанси на розово, синьо, жълто, зелено и червено.

Сподели: