Махнете тези неща от всекидневната още днес

Махнете тези неща от всекидневната още днес

Всеки иска да има приветлива и уютна всекидневна. Но понякога колкото и да подреждаме, не може да постигнем този ефект. Причината може да е в някои малки грешки, които правим и в излишни елементи, които развалят цялостния интериор. Вижте кои са те и ги махнете още днес. И дори няма да усетите липсата им.

Видими кабели

Те са станали почти невидими за нас, но са доста досадни и изпъкват за всеки новодошъл. Скройте ги и веднага ще усетите промяната.

Възглавниците (или някои неща от масата - акцент)

Нашите дневни са магнит за декоративни елементи, за които нямаме друго място. В един момент тези предмети може да превземат стаята. Направете ревизия и оставете само скъпите за вас неща, всичко излишно изхвърлете.

Подредете масичката за кафе

От чиния с бисквити до няколкото дистанционни, масата за кафе е логично място – събирателно за всичко, което внесем в стаята. Старайте се да поддържате мястото чисто и подредено.

Некомфортен / лошо поставен диван

Ако в хола ви има диван, в който не ви е удобно да седите, по – добре се отървете от него. Ако пък е на неудобно място, преместете го. Целта е стаята да ви предразполага към релакс, а не да ви кара да се напрягате и да не се чувствате на място.

 

Скучен/ празен ъгъл

Тъй като всекидневната е сърцето на вашия дом, още по-важно е да обърнете внимание на ъглите на тази стая, които в зависимост от размера, разположението и конфигурацията могат да бъдат фокусна точка или забележимо място. Там може да оформите кът, да закачите рафт или да направите домашен офис.

Лошо осветление

Ако трябва да направите само едно нещо, нека да е добро осветление. То може да дойде под формата на хубава лампа или меки свещи. Заложете на енергоефективн крушки или инвестирайте в димер, който контролира светлината.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...