13 красиви малки всекидневни

И как да ги декорираме  

4022

Не позволявайте малкият хол да попречи на стила на вашия дом. Какво от това, ако имате просто една миниатюрна стая. Има ли е нея достатъчно място за диван, секция и маса? Ако отговорът е „Да“, значи може да създадете стилно и красиво изглеждащо помещение.

Вижте няколко съвета и трика за обзавеждане на малката всекидневна.

Не на белите стени

Белият цвят прави помещението да изглежда по – голямо  светло, но малко цвят и текстура ще придаде завършеност и настроение на стаята. Заложете на постери в семпли рамки, цветен текстил, плетени мебели.

Стени акцент

Стената с флорални мотиви и бялата с картини са еднакво въздействащи и привличащи вниманието, но без да се „бият“. По – тъмната стена дава дълбочина на помещението.

Мислете нестандартно

Малкото помещение изисква и по – различно мислете и подредба. Като този рафт, който се оказва перфектната закачалка за велосипеда. Доказателство, че и апартамент за възрастни може да има по – екстравагантен и приключенски вид.

Цветове и текстури

Малката стая в бохо стил привлича вниманието и създава неповторим уют. Смесете цветове и текстури, добавете аксесоари и пренесете духа на пътешественика в стаята.

Семпло и красиво

Търсите нещо семпло, но ефектно? С меки пастелни цветове и растения в стаята никога няма да сбъркате.

Тясно и малко

За всяко помещение има решение. Ако стаята освен малка е и тясна, няма проблем. Заложете на дълъг диван в неутрален цвят и сложете няколко цветни аксесоара. Съобразете са има достатъчно място, за да се движите спокойно.

Малко блясък

И малката стая може да бъде луксозна. Красив килим и златен елемент придават неподозиран лукс и шик на помещението.

Място за съхранение

Във всяка малка стая големият проблем е мястото за съхранение. Не и ако имате подобна секция, която освен, че визуално отваря помещението, е и супер ефектна и много красива. 

Сподели: