На открито: 15 идеи да вкарате цвят и стил

На открито: 15 идеи да вкарате цвят и стил

Оцветете света 

Оцветете малкия двор, верандата или пространството пред къщи с помощта на цветни възглавници и весели аксесоари

Миксирайте….Смесването на шарките е най-лесният начин да привлечете вниманието дори към малкото пространство. Избирайте малки, средни и големи шарки, съчетайте цветовете и няма как да останете незабелязани

Оцветете саксиитеНяма открито място, което да не се нуждае от няколко саксии. Боядисайте старата саксия в няколко нюанса синьо и бяло за лятно настроение.

Тропически полъхАко заложите на коралово, тъмно синьо и светло синьо, ще се почуствате така все едно сте на плажа. Добавете аксесоари в зелено, тъмно розово и жълто.

Смесете топли и студени тоновеСъчетанието на студени цветове като синьо с топли като оранжево е най-лесният начин да създадете изпълнено с енергия и настроение външно пространство.

Уют и на двораЗа това са ви нужни само две възглавници в любим цвят – чудесен начин да се насладите пълноценно на моментите навън.

Стил и под кракатаКаменната настилка ще бъде още по-стилна ако я съчетаете с малки камъчета, разпръснати между нея.

Погрижете се за растениятаСъчетанието на цветове, аксесоари и форми е важно за комфорта на външното пространство, но да не забравяме и растенията. Изберете ги според мястото, на което ще бъдат – на сянка или слънце и полагайте грижа за тях.

Плетени мебелиПлетените мебели от ратан, тръстика или ракита стоят много стилно и са винаги на мода.

Освежете с цветяНищо не освежава така стаята – дори и тази навън – като свежите цветя. Добра идея е да изберете цветя, които са в колоритен контраст с декора, например оранжево със синьо, жълто с лилаво, червено със синьо, бяло и черно.

Направете сянкаЕдин не скъп вариант да направите сянка в двора или терасата е парче плат. За да не бъде скучно, декорирайте краищата в цвят.

Външен килимОмекотете външната настилка с водоустойчив външен килим,. Ако мястото е по-голямо може да съчетаете няколко малки килима. Ако се страхувате да експериментирате заложете на неутралните цветове като сиво, бежов или синьо-сиво.

Добавете цветен аксесоарАксесоарите не са само за вкъщи. Изберете водоустойчиви модели и дайте свежест на външното пространство.

Смесвайте материитеКонтрастиращите материи – меки и релефни - са още един начин да привлечете вниманието към вашето външно пространство.

Добавете животСаксия с растения, ваза със свежи цветя или купа с плодове са чудесен начин да добавите естествен колорит в декора.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...