Екстри за двора

Екстри за двора

Освен косенето на тревата или подрязването на живия плет, градината е тази част от дома, която често се оставя на собствените си грижи.

За да промените това, можете да потърсите вдъхновение от идеите по-долу - грандиозни проекти от градините на хора с големи възможности.

Джакузи

Спа в градината е нещо, за което много хора могат само да си мечтаят. Свободностоящите вани изглеждат страхотно, но беседката с джакузи е много по-добър вариант за онези, които могат да си я позволят.

Перфектно оформен жив плет

Ако вече имате жив плет или храсти в градината си, от тях може да бъде създаден истински шедьовър. Вероятно обаче ще ви трябва доста практика, ако искате да се заемете сами, а не да се доверите на специалист градинар .

Естрада

Най-вероятно често сте попадали на естради в обществените паркове. А защо да нямате една в собствената си градина?

Независимо дали ще свирят ваши приятели, добри с китарата, или ще пеят децата ви, това е перфектното място, около което можете да се събирате през летните месеци.

Различни нива

Идеално подравненият двор не е много ефектен. Същото обаче не може да се каже за такъв, който включва различни елементи и височини.

Лесно можете да постигнете това, като повдигнете нивото на цветните лехи. Висящи кошници и осветителни тела са също начин за привличане на интерес към различни нива.

Къщичка за двора

На пазара се предлагат много сглобяеми малки къщички за двора с различни форми и размери. Трябва просто да изберете тази, която ще пасне на градината ви. Или пък да я поръчате на дърводелец, ако искате да разполагате с уникален модел.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...