Арт идеи за градината

Арт идеи за градината

Независимо дали имате тртадиционен или модерен вкус, артистичността във външното пространство може да даде силен акцент. Традиционна скулптура, аксесоар настената или графит ще направят вашата градина атрактивна и интересна.

Най-лесният начин да постигнете този арт стил са скулптури, статуи или фигури, които ще добавят характер в градината ви. Класическият стил изглежда красиво и елегантно в традициониите градини, а ако са направени от камъкк ще се сливат с природата. На противоположната страна – абстрактния стил – включва силни цветовем интересни форми и фини материи, които стоят супер шик и са подходящи за градските минималистични  градини.

Водните атракции ноят баланс на градината и действат успокояващо. Малък фонтан или басейн с каскади ще внесе хармония в градината.

Градината може да е и чудесен източник на вдъхновение. Мислете за стените като за бяло платно и оставете въобръжението си да работи. А защо да не оцветите стената с ярък цвят и не закачите няколко саксии на различни нивав контрастни цветове. Или пък семпъл градински часовник в комбинация с плетени мебели, които се допълват хармонично.

Избирайки своя арт екстериор, мислете за заобикалящата обстановка, за пространството и за материалите, които имате за мебели или градинско оборудване. Това изкуство може да бъде и притегателна точка за малкия довр или да отделя визуално любим кът в голямата градина.

Модерна градина със стилизирани метални цветя

Градина с класически скулптури

Градина са часовник и пергола

Градина със стена с графити

Градина с водни елементи

Градска градина в ярки цветове

Градина с интересно осветление и необичаен надпис на стената

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...