9 идеи, които ще променят разбирането ви за балкона (част 2)

Намерете по - различно приложение

1113

Ако ви трябва допълнително място в дома, искате да направите ваша зона за почивка или работа, мястото, което крие неочакван потенциал е балкона. Вече ви показвахме няколко идеи за това, как лесно може да промените предназначението  му и да го превърнете в полезна и функционална част на дома.

Ето още 9 идеи, които ще бъдат ваше вдъхновение.

1. Рафиниран стил

Светла тясна лоджия с панорамни прозорци, первази, кръгла маса и два елегантни стола ще се превърне в любимо място за елегантна почивка.

2. Гардеробна

Остъклен балкон може да се използва за гардероб или да организирате ваше гардербно помещение. Сложете рафтове и подредете дрехите и обувките си.

3. Мек ъгъл

Обикновена ъглова пейка с  няколко възглавници се превръща в уютен кът за почивка. Добавете само няколко растения в саксии.

4. Тесни пространства

 

Собствениците на тесни балкони смятат, че е невъзможно да се организира някаква стая. С компактна табуретка и бар стол обаче ще създадете кът за закуска.

5. Ярък шкаф

Вграденият гардероб с креативен дизайн и ярки врати е отлично решение за съхранение и организиране на повечето вещи.

6. Неутрални тонове

Просто и функционално решение за тесния балкон. Сгъваема маса и няколко стола, вграден шкаф и свежи цветя са всичко, за да постигнете този ефектен вид.

7. Малък уютен балкон

Очарователен интериор на малък балкон в морски стил, чието подреждане не изисква големи инвестиции. Квадратна платформа, матрак и възглавнички са всичко необходимо, за да създадете удобен кът.

8. Мини гостна

Лоджията с топли оранжеви стени, ъглов диван, полилей и подовата лампа е перфектното решение за хора, които обичат да прекарат вечерите, гледайки живота навън.

9. Спалня

Зашеметяваща лоджия с тухлени стени, стилен квадратен диван с плъзгащи се шкафове, тесен перваз и лавица за книги. Тя със сигурност ще се хареса на любителите на романтиката и  почивката на чист въздух. За да допълни романтичната и интимна атмосфера, ще помогнат свещи и качествени ролетни щори, които да ви предпазят от слънчевите лъчи.

Сподели: