Този бойлер може да бъде бижуто на дома ви

Най-новото решение за топла вода от TESY е BelliSlimo

486

Всеки знае, колко важно за комфорта у дома е да има винаги топла вода. Ако не сме с локално отопление, най - логичното решение е да сложим бойлер. Но наред с това, трябва да помислим и за това да бъде икономичен, и лесен за управление. А когато е и с красив дизайн, може да се превърне в бижуто на дома ни.  

И ако смятате, че  не може да има съчетание на тези три елемента, вижте BelliSlimo - новият електрически бойлер на TESY, който умело съчетава високотехнологични решения и италиански дизайн.

Произведен в България на модерните линни на TESY, уредът осигурява истински комфорт на потребителя благодарение на своята надеждна конструкция и интелегентни функции.

В BelliSlimo са вложени редица иновативни и патентовани от TESY решения, които правят възможно постигането на най-висок клас „B” на енергийна ефективност, гъвкавост при управление в т.ч. и през интернет и не на последно място компатни размери и естетична визия.

BelliSlimo постига най-високия възможен клас на енергийна ефективност за електрически бойлери в своята категория – клас “В”, посредством функцията ECO SMART. Чрез докосването на един бутон се задава на уреда да се самообучава на навиците на потребителя, в резултат на което се осигурява топла вода, колкото и когато е необходима, като същевременно се пести време и електроенергия.

Всички модели от фамилията BelliSlimo са с уникален италиански дизайн, който предлага модерен външен вид, изключително тънък силует и компактни размери. BelliSlimo може да бъде монтиран както вертикално, така и хоризонтално, например на видимо място в банята или дори в кухненски шкаф, в зависимост от наличното пространство и предпочитанията на потребителя.Bellislimo Cloud е модел от фамилията Bellislimo и част от семейството на TESY Cloud, което включва продукти от ново поколение с управление през Интернет.

Уредът може да бъде включван, програмиран или настройван чрез интуитивното мобилно приложение tesyCloud по всяко време, от всяка точка на света, предоставяйки данни в реално време и възможност за проследяване на консумираната електроенергия за зададен период от време.

Сподели: