Tенденции в банята, които дизайнерите искат да изоставят

Tенденции в банята, които дизайнерите искат да изоставят

Всеки, който някога е търсил къща или апартамент, знае, че една стая може да бъде дом повече от всяка друга: говорим за баните. Независимо дали става въпрос за цветовете на стените, покритието на плотовете или избора на плочки, лошата баня може да ви пренесе почти мигновено в съвсем друга епоха.

Идеи за необичайни промени в банята

Замисляли ли сте се какви необичайни и гениални промени можете да направите във вашата баня? Най-вероятно отговорът е...

08/11/2022

Ето защо си показваме тенденции в банята, с които е добре да се сбогуват веднъж завинаги.

Всичко бяло

Какъв цвят да е банята?

Всички знаем, че цветовете могат сериозно да смалят или да направят една стая да изглежда по-голяма. Това с пълна сил...

20/10/2015

Цялото бяло е трудно да се поддържа чисто и честно казано е малко скучно. Хората клонят към по-уникални, цветни и текстурирани пространства, които не се чувстват толкова стерилни. Заложете на топли, органични дървесни тонове и по-удобни, достъпни пространства.

Мивки и шкафове в определени нюанси

Баните в ярки нюанси могат бързо да остареят и често не си заслужават инвестицията, тъй като може да искате да ги промените, когато тенденцията приключи. Вместо това опитайте нещо по-топло и вечно.

Плочки шеврон

Имаше период от време, когато всичко беше шевронирано. През последните години това беше преместено повече в баните, но тенденцията вече е приключила. Има толкова много текстури, цветове, форми, размери и шарки, затова бяла метро плочка трябва да е нещо от миналото

Джакузи и хидромасажни вани

Джакузитата са нещо от миналото. Хората вече не се интересуват от поддръжката или почистването на хидромасажните вани. Свободностоящите вани са лесни за поддръжка, струват много по-малко и не изискват почти толкова място.

Холивудски светлини

Осветителните тела са толкова лесна за замяна част. Забравете старите спот светлини и заменете със съвременни модели.

Акцентни стени

Трудно е да се постигне завършен, сплотен дизайн с акцентираща стена. Ако обичате стенни плочки, цвят на боя или тапет, поставете ги и на четирите стени и направете изявление.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...