Съвети за малката баня

И малката баня крие неочакван потенциал

6600

Колко голяма трябва да бъде една баня, за да се нарече малка? За някои малко са 8 кв.м, за други не стигат и 15 кв.м. Това, което е сигурно обаче – винаги се чудим как да обзаведем това помещение, така, че да има място за всичко. Ето няколко съвета от нас:

Шкафове под мивкатаОбикновено това е пространство, което честоостава неизползваемо, ни крие голям потенциал. Ако имате такъв шкаф ще видите колко нужен ви е бил той. Идеален за съхранение на тоалетни принадлежности или препарати.

Плетени кошници и ратанови мебелиПлетените и ратановите мебели като кошници или кутии придават особен чар на банята. Освен това те са идеални за съхранение на малки предмети и са верен помощник в хаоса.

Дървени мебелиТе придават невероятна атмосфера а помещението и са подходящи за всяко помещение.

Огледало на стенния шкафСпестете място за огледалото като го сложите на шкафа над мивката. Така ще имате и място за козметиката и аксесоари за баня.

Сушилня и пералняТова е доста често срещан проблем, тъй като и двата уреда заемат доста място. Нашият съвет е да ги сложете един над друг с малък разделител. Ако все още не сте купили нито единият, заложете на комбинирана версия. Ако банята ви е толкова малка, че няма място за пералня, може да я сложите в кухнята.

"Висящи" мебелиТе създават чувство на лекота на помещението и оптически го правят да изглежда по – голямо.

Сподели: