Какво причинява бъркотия в банята

Какво причинява бъркотия в банята

Когато имате мисия да разчистите дома си, някои стаи са с приоритет. Кухнята и всекидневната винаги са на върха, а дрешниците често привличат много внимание. Има обаче една стая, която не получава толкова голям фокус върху пролетното почистване, колкото заслужава: говорим за банята.

Съвременната баня – лукс, блясък и простор

Някога банята беше просто едно сервизно помещение в дома. Днес тя е едно от най-луксозните помещения. Съвременните ...

16/07/2015

Истината е, че и тук нещата могат бързо да излязат извън контрол. Ето кои са основните виновници за бъркотията в банята и как да се справим с тях.

Повтарящи се продукти

10 свежи идеи за банята

Ако искате да обновите банята си, почерпете идеи от следващите 10 снимки: Стъклени лавици Уникална подова настилк...

27/12/2015

Що се отнася до най-големите причини за безпорядък, почти винаги става въпрос за излишък от продукти – обикновено защото купуваме много от нещо, което харесваме, или се запасяваме.

Има толкова много виновници, причиняващи безпорядък в банята, но почистващите продукти, продуктите за коса и грим и свързаните с тях аксесоари са най-честите.

 

Мостри и шампоани от хотели

Хотелските тоалетни принадлежности и безплатни мостри като цяло са често срещан колекционерски артикул в банята. Ако се замислим, често имаме много повече, отколкото ни трябва.

Затова преди да посегнете към следващия продукт, помислете дали ви трябва.

Продукти с изтекъл срок на годност

Наред с наличието на излишък от продукти, често има и такива с изтекъл срок на годност. Затова не забравяйте да преглеждате козметиката и медикаментите, които държите в банята.

Забравени продукти под мивката

Друга голяма проблемна зона в банята? Под мивката. Много продукти стоят застояли там долу, като наполовина използвани бутилки от шампоан или разпръснати инструменти за коса.

Премахнете дублиращите се и неизползваните предмети и приберете необходимото в чанта или кошче, хубаво и подредено.

5 идеи за малката баня

Малко са щастливците, които могат да поберат в банята си душ кабина, вана и всички шкафове, от които имат нужда, за д...

02/01/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...