Декорирайте красива баня, без да харчите куп пари

Трябва ви малко въображение и вдъхновение

946

Обикновено не гледаме на банята като на най – стилното помещение у дома, но това не означава, че тя не може да бъде красива и естетически издържана. При това, няма да се наложи да харчите куп пари за скъпи аксесоари или луксозни мебели. Просто се нуждаете от малко въображение и вдъхновение.

Във всяка баня има от онези ежедневни неща, като поставката за четките за зъби или дозатора за течен сапун. Защо обаче не ги превърнете в стилна декорация?

Защо да държите четките за грим в обикновени чаши, при положение, че може да ги превърнете в произведение. Ето една страхотна идея с мъниста.

Най – вероятно в банята имате много красиви и полезни аксесоари и тоалетни принадлежности. Но те трябва да бъдат съхранявани и показвани, а подобен рафт – куб е чудесно решение.

Допълнителната ролка тоалетна хартия не винаги е приятна гледка. Затова просто я скрийте…във фалшива саксия.

Почти няма човек, който да не обича релаксиращата вана. А с приятна книга и чаша вино под ръка, удоволствието е в пъти по – хубаво.

И след ваната или банята е толкова приятно да стъпим на топла и мека постелка. И за да е уникална, направете си я сами с помощта на помпони.

Ако искате нещо различно и уникално, ви предлагаме тази идея за рафт. За него ви трябват само медни тръби и дъски.

Говорейки за удобство и стил, да помислим за достъпността на аксесоарите при взимане на душ. Ако не разполагате с място на самата вана, заложете на малък стол, на който да държите най – необходимите вещи.

Не забравяйте функционалните рафтове за кърпи. Ето няколко идеи за такива.

За да избегнете бъркотията на плота, помислете за малка плетена кошница, в която да държите дребните неща. 

За още идеи - следвайте ни в Instagram

 

Сподели: