Бюджетни идеи за преобразуване на банята

Елегантно излъчване и без да инвестирате много пари

1207

Може би на всички се е случвало да искат да променят някое помещение,  но да няма пари за скъпи ремонти.  И това не бива да ви отказва. Защото има и много хитри и бюджетни идеи, с които ще постигнете не по – малко впечатляващ резултат.

От Novate дават идеи за трансформация на банята, като промяната няма да ви струва почти нищо. Ето как.

1. Сапунерка

Дори и най-малките детайли могат да имат ефект върху вида на банята. Например, сапунерката от малка керамична поставка за цветя и речни камъчета, ще се превърне в практичен и красив детайл от банята.

2. Контейнери

Купете няколко еднакви контейнера от стъкло или пластмаса и ги използвайте за съхраняване на памучни тампони, обеци и соли за вана. Разбира се, ще трябва да похарчите малко пари, но те изглеждат много по-добре, пластмасови и картонени опаковки.

3. Ред

За да организирате шкафа, но няма рафтове, използвайте кошнички от ракита, куки и евтини рафтове. Така не само организирате шкафа, но и значително увеличавате възможностите му.

4. Естествен аромат

Украсете душа с клони от евкалипт. Те не само ще освежат интериора, но и ще изпълнят банята с магически аромат всеки път, когато пускат гореща вода.

5. Рафтове

Дори и при минимални разходи, можете да раздвижите интериора, най-важното, да отворите въображението. Например, направете прекрасни рафтове от дървени кутии, боядисани в подходящи нюанси.

6. Стълби

Стилна сушилня за хавлии и бельо, която може да бъде изработена от обикновена стълба. В просторната баня, такава сушилня просто може да се наведе към стената, а в малка поставете зад пералня, в близост до мивка или зад тоалетна.

7. Рамка за огледалото

Огледалата в пластмасови рамки, които често се продават с рафтове, изглеждат евтини и невзрачни. Заменете тази рамка с масивна дървена и ще се изненадате колко много ще се промени.

8. Объл корниз

 

Полукръгъл корниз е интересна алтернатива на обичайния. Това визуално ще увеличи площта на банята и ще направи мястото по-интересно.

9. Въртяща се стойка

Върху един от шкафовете може да поставите въртяща се стойка, с която лесно ще достигате необходимите аксесоари. 

Сподели: