5 начина да промените банята без ремонт

5 начина да промените банята без ремонт

Ако банята ви изглежда малко банална, но нямате бюджет за цялостен ремонт, има няколко начина, с които може да й придадете напълно ново излъчване с малко средства.  

 1. Огледала, огледала

Перфектният начин да промените всяка баня е като й сложите ново огледало. Ако избирате само едно, трябва да решите как то се връзва с цялостната концепция на банята. Помислете и за формата, ако е кръгло дава мекота на помещението. Важен фактор е и големината. Имате ли нужда от голямо огледало? Малкото може да бъде също толкова привлекателно и да се превърне във фокусна точка.

2. Щори за прозорецаЕдно от най-пренебрегваните места в банята са щорите за прозореца. Ако искате да има приток на светлина и не се притеснявате, че ще се вижда, може да ги пропуснете. Ако все пак не искате да скривате целия прозорец, сложете щори, които да покриват само долната част.

3. Етажерки

Етажерките в банята никога не са достатъчни. За най-добър ефект сложете скрити етажерки, отворени рафтове или кошници за съхранение. Кошниците добавят особен чар на помещението и омекотяват цялостния му вид.

4. Малките елементи

Никога не пренебрегвайте силата на аксесоарите. Новите аксесоари, санитария и кранове са като да добавите бижу към стария външен вид. Сменете закачалките, държачите за тоалетна хартия, казанчето.

5. Всичко е в детайлитеАко не искате да сменяте шкафовете, може да смените само дръжките. Те променят вида и придават неочакван детайл. Потърсете и по – интересни кукички. Те могат да се превърнат в стилен аксесоар сами по себе си. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...