5 малки детайла, които ще преобразят вашата баня до неузнаваемост

5 малки детайла, които ще преобразят вашата баня до неузнаваемост

За да изглежда банята ви стилна, изобщо не е необходимо да правите сложен ремонт. Понякога са достатъчни няколко малки щриха, за да се промени напълно впечатлението.

Съвременната баня – лукс, блясък и простор

Някога банята беше просто едно сервизно помещение в дома. Днес тя е едно от най-луксозните помещения. Съвременните ...

16/07/2015

Допълнете функционалността с естетика
Разни бутилки от шампоан за еднократна употреба, сапунерка, стара пластмасова чаша за четки за зъби - вече не забелязвате тези малки неща, но те могат да развалят впечатлението от вашата баня. Ето защо, ако искате промяна, първо вземете красиви сапунерки, многократни дозатори за течен сапун.

10 свежи идеи за банята

Ако искате да обновите банята си, почерпете идеи от следващите 10 снимки: Стъклени лавици Уникална подова настилк...

27/12/2015

Помислете за стилно съхранение
Хубаво е винаги да имате под ръка чисти кърпи, шампоан, продукти за грижа за кожата, но дори и с красиви бутилки, те могат визуално да "задръстят" пространството, ако са разпръснати навсякъде. Особено когато става въпрос за малка баня ! Затова е задължително да помислите къде ще се съхраняват, когато не ги използвате. Може да бъде компактен шкаф под или до мивката, рафтове в ъгъла над ваната или рафт под душа.

 

Използвайте стените
Ако в банята няма достатъчно място или просто искате визуално да олекотите пространството, използвайте висящи мебели, водопроводни тела и аксесоари. Повдигнете предмети от пода и това незабавно ще направи стаята по-светла и по-просторна.

Добавете растения
Най-лесният начин да оживите интериора на банята и да го направите по-ефектен е да използвате живи растения, букети от клони, сухи цветя или прясно отрязани сезонни цветя. Всеки флорален декор ще украси банята и ще й придаде уютен вид.

Използвайте аромати
Приятната миризма е един от компонентите на луксозния интериор. Неслучайно в скъпите хотели стаите винаги миришат приятно и това се усеща още от прага. Същото можете да направите и у дома, като поставите в банята аромадифузер с любимия си аромат. 

5 идеи за малката баня

Малко са щастливците, които могат да поберат в банята си душ кабина, вана и всички шкафове, от които имат нужда, за д...

02/01/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...