5 идеи за декорация на банята, за които никога не сте знаели

Готови за промяна

641

Обзавеждането и декорацията на банята може да бъде много лесно. Стига да знаете елементите, които трябва да се включат. А понякога нестандартните решения могат да са ключът към създаването на красив и запомнящ се интериор.

Как да превърнем малката баня в голямаНе всеки може да си позволи достатъчно пространство точно в това помещение от дома

Вижте няколко идеи за декорация на банята, които ще ви вдъхновят, без значение дали искате освежаване или обзавеждате наново.

Украсете стените

Баня от дърво Не сме свикнали да виждаме дървото в банята – но и това би могло да стане

Все по – чести виждаме украсени с картини и снимки стени в банята. Това е страхотен декор и променя скучното пространство. Изберете различни размери и форми за забавна и завладяваща галерия.

 Нещо ново към любимите теми

Кой казва, че вдъхновената от плажа тема е ограничена само до синьо и бяло? Излезте от матрицата, като изберете черно-бяла комбинация. Персонализирайте банята със завеси в райе, черна вана и аксесоари, които напомнят за плажа. Ако нямате усещането за слънце, пясък и море - добавете аксесоари за изящен финиш.

Розови плочки

Виждали сме метро плочки в черно и бяло, но какво ще кажете за розово? Добавете уникален детайл, но изберете бели мебели и семпли аксесоари, за да не претрупате пространството.

Инвестирайте в големи плетени аксесоари.

Голяма плетена кошница с капак, която може да се побере под мивката или рафта в банята е чудесна за банята. Използвайте а, за да държите там допълнителни тоалетни принадлежности и консумативи.

Играйте с цветове и шарки

Не се ограничавайте само до един цвят. За минималистично вдъхновена баня, изберете черно-бели плочки, за да създадете необичайни форми. Играйте с мотиви и геометрично нарисувани плочки.

Какъв цвят да е банята?Изборът е богат
Сподели: