4 тайни за по-добро съхранение в банята

За по - добро начало на деня

752

Банята е много повече от място за сутрешен тоалет и къпане. С малко луксозно докосване, пространството може да се превърне в любимото място за приготвяне за работа, подготовка за парти или за релакс след дълъг ден.

Тайната да създадете перфектната, успокояваща стая? Организация. Шампоани, кремове и всякаква козметика могат да направят вашата баня да се усеща претрупана, но с няколко интелигентни трика за съхранение, ще й придадете чист и рационален вид.

Грижете се за козметиката си

Бутилки и тубички, разпръснати по плотовете, са гаранция за лошия вид дори и на най-добрата баня. Затова помислете за закрити шкафове или мивка, под която има място за съхранение, в които да подредите всички неща.

Покажете само любимите си и най-често използвани продукти.

Кошове и кутии

Разделете шкафовете с малки органайзери като кутии и кошове, в които да държите уреди и тоалетни принадлежности. Големите кошници са идеални сешоара за коса, маша и четки, докато малките са за гримове, фиби и малки тоалетни принадлежности.

Възползвайте се от всяко пространство

Ако разполагате с вградена ниша, използвайте я. Всекидневните продукти като шампоан и сапун трябва да са лесно достъпни, без да се налага да ги държите на пода или на ръба на ваната. Търсете не само функционалността, но и визуалния ефект.

Добавете нещо неочаквано

Няма нужда да се задоволявате с обикновена закачалка за хавлиени кърпи. Помислете за декоративна стълба, на която да го подредите. Сложете кърпи с интересни шарки, килим, оригинални осветителни тела. Те са бижуто на помещението и ще внесат малко блясък в пространството.

 

Сподели: