4 нестандартни идеи за малката баня

Добавете чар и индивидуалност в банята

2501

Безспорно много от вас са усвоили изкустовото да обзавеждат малко помещение – от играта с цевтовете, през използването на ниши, до мултифункционалните мебели. Днес ви  предлагаме още няколко, с които да промените облика на малката баня, да добавите чар и индивидуалност.  

Комбинирайте етажерки и функционалност

Безспорно огледалото е решението за малки стаи, защото удвоява помещението. Но защо не заложите на функция две в едно – етажерка – огледало, която не само ще съхранява много вещи и аксесоари, но и ще изпълнява и увеличаваща визуална фукция. Интересно решение е тази етажерка от стена до стена, която пести място и прави банята по – широка.

Плъзгаща врата

Ако мястото в банята е много ограничено и дори отварянето на вратат навтре е проблем, заложете на плъзгаща врати.

Ярък акцент

Искате ли да се почувствате изпълнени с енергия когато влизате в банята. Най- лесният начин това да стане е да заложите на ярък цвят – акцент, който ще освежи помещението. Хитро решение е и да декорирате стените с шарка по ваш избор – шаблон и боя върши чудесна работа.

Добавете закачка

Видяхте ли слона в банята? Добавянето на подобна на веселата завеса акцент ще промени банята и ще я избави от скуката. Картини с  дървени рамки и подвижен шкаф в същия цвят допълват нестандартното изпълнение, но добавят чар и уют. 

Сподели: