20 лесни проекта за баня (част1)

С няколко идеи за стилни етажерки, лесни за сглабяне аксесоари и свежи попълн...

2783

Предлагаме ви няколко хитри проекта, с които да освежите банята, да й придадете колорит и свежест. Вижте първите 10 от тях!

1.Закачалка за кърпиПогледнете на старата стълба с други очи. Освежете я с ярки цветове според нюансите в банята и сложете кърпи в подходящ десен. Закачете малки кофички, в които може да наредите четки или аксесоари за косата.

2.Променете държача за четки за зъбиНаправете си сами стойка за четките за зъби дървена фигурка. Пробийте дупки и боядисайте с бяла боя. Ако изберете по-голяма фигура, може да направите само една дупка, в която да съберете всички четки.

3.Рустик етажеркаСамо с помощта на няколко здрави къси клона, три дъски, дрелка, гайки и въженце може да имате тази страхотна етажерка.

4.Елегантен геометричен килимТакъв необичаен килим може да направите много лесно. Изрежете 36 филцови еднакви кръга в различни цветове. Залепете ги на подложка и оставете са изсъхне. Вашето килимче за баня е готово!

5.Нов облик за тоалетното шкафчеИзползвайте всеки сантиметър от банята като пробиете дръжка за чекмедже отстрани на тоалетното шкафче. Заложете на дръжка по ваш вкус и закачете на нея кърпа в подходящ за банята цвят.

6.БележкиСкрито съобщение, написано на вътрешната вратичка на шкафчето за лекарства прави всяка сутрин по-слънчева. Изшкурете повърхността и минете с два слоя черна боя. Очертайте краищата на шкафчето.

7.Бюджетни бурканчета за баняДайте нов живот за неизползваемите обикновени бурканчета, за да се превърнат в място за съхранение на памучните тампони и клечките за уши. Боядисайте капачките, пробийте ги и сложете малки дръжки. Увийте самозалепващи ленти около бурканчетат.

8.Помощна масичкаПомощна масичка, макар и втора употреба, боядисана в златисто има вече съвсем нов вид и предназначение в банята. Това е точно мястото, на което може да държите аксесоарите за къпане като сапун, шампоан, гъба.

9.Модерно огледалоСтарото огледало ще добие нов облик само с няколко ленти от тиксо и любимият ви цвят боя. Залепете тиксо, за да фиксирате ленти, оцветете, отлепете тиксото и оставете да изсъхне.

10.Брандирани кошчетаПринтирайте макетни номера или букви, наложете ги на бели кошници и нарисувайте с перманентен маркер. Така лесно ще може да определите предназначението на всяка кошница.

Сподели: