12 забавни джаджи за банята

Посрещнете сутринта с усмивка

444

Забавни, весели, цветни, креативни. Аксесоарите за баня не винаги трябва да са супер стилни и строги. Защото ако заложите на по – различни, цветни и нестандартни такива, ще внесете много настроение и ще започвате деня с усмивка. Предлагаме ви няколко джаджи за баня, които ще подобрят настроението ви и ще дадат забавен  тон на деня.

Всички тях може да купите от големите онлайн магазини, а освен това са на много достъпни цени.

Закачалки за кърпи

Те се закрепват лесно на всяка повърхност и са забавна алтернатива на обикновените закачалки. Ако ги сложите в детската баня ще зарадвате детето с креативно хрумване.

Дигитално пате

Внесете малко технологии с това пате, което има радио и ще може да слушате на него любимата си станция докато взимате вана.

Кош за пране

Вместо да залагате на стария кош от ракита, помислете за весела алтернатива. Като този зелен кош с радиоактивен знак.

Таблет за тоалетната

Фенове на технологиите, това е за вас. Тази комбинация от стойка за таблет и за тоалетното руло говори за вас – няма ограничения кога или къде да сърфирате в интернет.

LED водопад

Забравете за обикновения кран. С тази LED версия ще имате истински цветен водопад. Сензорите вътре се влияят от температурата на водата и променят цвета й като индикатор за топло или студено.

Стойка за четка за зъби

Да накарате децата ви да мият зъбите си може да бъде по – лесно, отколкото мислите. Купете им подобна стойка за четка за зъби. Те ще се харесат и на детето във вас.

Вдъхновение под душа

Никога не се знае кога ще ви дойде вдъхновението. Затова бъдете готови с молив и тефтер под душа. Водоустойчиви, разбира се.

Запушалка за вана

Какво пък толкова може да има в една запушалка за вана? Ами много просто. Прост да е весела и забавна.

Голф за тоалетната

Ако духът на спортиста не ви напуска дори когато сте в тоалетната, тази джаджа е за вас.

Комплект за паста и четки

С подобно високотехнологично устройство ще имате винаги чисти и защитени от микроби четки, а пастата за зъби ще бъде използвана до последно.

Нагряваща се тоалетна чинияДа, знаем, че е глезотия, но признайте си, никой не обича да сяда на студената тоалетна чиния.

Огледало, което не се замъглява

Със специални дюзи, вградени отстрани, няма да имате сутрин замъглено огледало. Освен това, благодарение на LED светлините, то свети и ще улесни сутрешния ви тоалет. 

Сподели: