Забавни и креативни идеи за организация на чашите

Превърнете ги в част от декора 

2345

Независимо дали ги използвате за чай или кафе, какао или чай, освен любимата ви чаша, на плота най-вероятно има поне още няколко.

Често те заемат доста място в шкафовете ви или претрупват рафтовете, но при всички положения са доста трудни за подредба и съхранение. С малко изобретателност обаче можете да намерите идеи за тяхната подредба, които освен, че са функционални, ще внесат и естетика в кухнята.

Обикновените куки, монтирани под шкафове или рафтове, са едно от универсалните решения, защото не заемат място на плота, но същевременно са лесно достъпни. Модули – кутийки на стената могат да се превърнат в произведение на изкуството и същевременно да предоставят достатъчно място, на което да държите чашите. Ако не искате да излагате вашата колекция под светлината на прожекторите, помислете за вариант, в който да подредите чашите в шкаф с плъзгащи се вратички. Идея е ако имате по –висок шкаф да сложите кукички и да ги закачите там.

На пазара има и доста предложения, с които може да организирате любимите си чаши. Такива са стойките, например. Ако кухнята ви е в индустриален стил, възползвайте се от тръбите и закачете S-образни  кукички.

И така, готови ли сте за реорганизация? Вижте няколко идеи за това, как да подредите чашите в кухнята.

В рустик стил на стената

За индустриален вид на стойка от ковано желязо

Закачени за тръби

На модулни кубчета като произведение на изкуството

Ето идея да използвате рециклираното дърво. Сложете метални куки и получавате страхотна стойка

Арт вариант на рафт с формата на буква А

Цялостна организация за кафе – къта

На дървена дъска с място и за чашите за вино

На пегборда

На плаващи рафтове с черна дъска отзад

На мини палета

Като произведение на изкуството

И още предложения

 

 

 

Сподели: