Вижте промоционалните врати на Hörmann

Вижте промоционалните врати на Hörmann

В периода от 1-ви март до 31-ви декември 2016 г. при строителство или модернизиране на Вашата къща може да се възползвате от ексклузивното предложение на Hörmann: на промоционални цени могат да бъдат закупени вратите ThermoSafe и ThermoPlus, които при ново строителство или след модернизиране се грижат не само за една отлична топлоизолация, но и за Вашата безопасност чрез оборудването си, защитаващо срещу влизане с взлом.


От 1-ви март до 31-ви декември 2016 висококачествената алуминиева врата ThermoSafe се предлага на ексклузивна цена в дванадесет мотива с или без остъкление и в седем промоционални цвята. Вратите от алуминий многократно превъзхождат вратите, произведени от други материали. Алуминият притежава необходимата твърдост, която придава на вратите добра и дългосрочна стабилност. Освен това той се грижи за това, дори и след дълги години употреба вратата да изглежда като нова и да не се нуждае от боядисване. Със стойности на топлоизолация до 0,8 W / (m²•K)  в зависимост от мотива и със секретната брава със заключване в 5 точки вратите ThermoSafe са особено подходящи за къщи, ориентирани към енергийната ефективност и сигурността. Сред 12 модерни мотива, седем различни цвята и възможност за допълнително оборудване със странични части, оберлихти и автоматични брави алуминиевата врата може да бъде произведена и да бъде индивидуално пасваща съм цялостния облик на Вашата къща.

На промоционални цени се предлагат също и вратата от стомана / алуминий ThermoPlus. Тя Ви предлага всичко, което може да се очаква от добрата външна врата. Непрекъснатото стоманено платно с дебелина 65 мм и пълнеж от полиуретанов твърд пенопласт, разположеният отвътре профил на крилото от композитен материал, както и алуминиевата каса с прекъснат термомост, се грижат студът да остане навън. С UD-стойност до 0,87 W/ (m.·K) вратите ThermoPlus предлагат много добра топлоизолация. Освен това са стандартно оборудвани със секретна брава със заключване в 5 точки, така че да се чувствате защитени и в безопасност у дома.Сравнение на характеристиките на алуминиевата врата ThermoSafe с вратата от стомана / алуминий ThermoPlus

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...