Това е най-модерната тенденция в осветлението

Електрически крушки, които не се нуждаят от абажур  

217

Казват, че всичко ново е добре забравеното старо. Или може би старото не е забравено, а просто придобива нова визия и тава модерно. Точно такъв е случаят с електрическата крушка. Да, старата, позната на всички крушка с жички днес прави своето триумфално завръщане и се превръща в моден хит в много домове.

18 направи си сам осветителни телаНестандартни решения за различно излъчване на дома

Но днес тя идва с нова визия, с нови и причудливи форми и разбира се – отговаряща на съвременните технологии и енергоспестяваща.

18 изумителни LED осветителни телаОзарете дома

Крушката днес е толкова красива, че дори няма нужда от абажур, който да я скрие. Дори напротив, тя се превръща в стилен акцент в интериора и привлича погледите към тавана.

Съвременната версия на крушката е дизайнерска и умната крушка. Повечето от моделите разполагат дори с WiFi за управление с отдалечен достъп (през интернет). Крушката може да работи напълно самостоятелно без наличието на друг контролер в локалната мрежа, както и чрез облачни услуги (Cloud), както и от всяка една точка, където потребителят може да има достъп до интернет.

 

И за да ви покажем защо старата (не)забравена вече крушка, прави своето триумфално завръщане, сме подготвили селекция, на която дори самият Никола Тесла би се възхитил.

 

Неочаквани приложения на старите крушки От мини ваза до свещник
Сподели: