Шест тайни на уюта на малкото жилище

Шест тайни на уюта на малкото жилище

Младите семейства рядко разполагат с големи финансови възможности при обзавеждане на първия си дом. Но желанието твори чудеса. Нека видим няколко тайни на уюта, разкрити в дома на едно американско младо семейство – продавачката на спортни стоки Джен и съпругът ѝ Люк:

Тайна номер 1

Малко не означава тясно

Диванът за хола е избран бял и малък, за да изглежда невидим на фона на стените и прозорците, боядисани в светли цветове. Друго много добро решение са двете малки масички, една голяма би стояла тромаво, но двете малки масички със стъклени плотове стоят идеално.

Тайна номер 2

Палитрата на щастието

Малка бяла стая - това е толкова скучно! Затова къщата с бели стени заслужава да бъде разкрасена с детайли с цветовете на морето и слънцето.

Тайна номер 3

Светлина

Домакинята от самото начало искала дървена маса за хранене, но с появата на тъмни столове и масивна маса помещението трябвало да се боядиса изцяло в бяло. Стъклен плот върху масата, който отразява и разсейва светлината и полилей от стъкло, както и две огледала връщат слънцето и стоплят помещението.

Тайна номер 4

Кът за хранене

Друго практично решение на младата дама - за да получи допълнителна зона за хранене, тя разширява плота на кухнята и за мобилност го поставя на колела.

Тайна номер 5

Използвайте това, което имате

Кухнята на старата домакиня става част от новия интериор. Било достатъчно просто да се боядиса.

Тайна номер 6

Бъде по-близо до корените

Семейството искало спалнята на дома да се направи модерна и удобна, да прилича на скъп хотел, но да е топла и уютна, подобно на къщата на родителите. За тази цел двамата избрали една голяма спалня от съвременни материали, украсена с "бабините" карирани възглавници.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...