Покажете снимките по различен начин

Покажете снимките по различен начин

Когато имаме много снимки, възниква въпрос: къде да ги сложим? Ако ги държим в албум, няма да можем да й се радваме. Логично е да ги сложим в рамки. Но не е ли скучно? И тъй като традиционният начин не винаги е най-доброто решение, решихме да потърсим идеи, с които да ги покажем по – различно.

Вижте няколко стилни варианта, които споделят от Novate.ru.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Една голяма снимка

Дори една голяма снимка на стената може да преобрази стаята. Ако имате гола стена, закачете любима снимка. Тя ще разчупи интериора и ще внесе живот и динамика.

Триптих

Три снимки, разположени на стената над дивана, се вписват идеално в интериора. Основното нещо е да изберете красиви рамки, които ще бъдат стилно допълнение към снимката. Също така е важно да съобразите размера им според големината на стената и на мебелите.

На рафтове

Ако не искате да пробивате стените, подредете снимките на малки рафтове. Може да комбинирате различни по големина и цвят рамки за по – еклектично излъчване.

Пъзел

Една голяма снимка, разделена на няколко малки е модерен и стилен начин да покажете спомените си.

Колаж

Класически начин да закачите  снимки на стената е чрез колаж. За това трябва да изберете няколко снимки с различни размери. Внимавайте обаче да не ги слагате хаотично, а опитайте да постигнете геометрична форма - квадрат или правоъгълник - и да поставите снимка вътре в нея.

Равенство

Един от най-лесните начини да поставите снимки на стена е да изберете, например, девет еднакви и да ги поставите в три реда, така че да получите квадрат. Броят на снимките може да варира. Основното правило - да подредите всички снимки в същия стил и цвят.

Не пренебрегвайте ъгъла

Има и друг много оригинален начин да поставите снимки – например да оформите сърце в ъгъла на стаята. Този дизайн подходящ за спалня на тийнейджър и изглежда много свежо.

За повече идеи ни последвай в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...