Покажете снимките по различен начин

Спомени на стената

2143

Когато имаме много снимки, възниква въпрос: къде да ги сложим? Ако ги държим в албум, няма да можем да й се радваме. Логично е да ги сложим в рамки. Но не е ли скучно? И тъй като традиционният начин не винаги е най-доброто решение, решихме да потърсим идеи, с които да ги покажем по – различно.

Вижте няколко стилни варианта, които споделят от Novate.ru.

Една голяма снимка

Дори една голяма снимка на стената може да преобрази стаята. Ако имате гола стена, закачете любима снимка. Тя ще разчупи интериора и ще внесе живот и динамика.

Триптих

Три снимки, разположени на стената над дивана, се вписват идеално в интериора. Основното нещо е да изберете красиви рамки, които ще бъдат стилно допълнение към снимката. Също така е важно да съобразите размера им според големината на стената и на мебелите.

На рафтове

Ако не искате да пробивате стените, подредете снимките на малки рафтове. Може да комбинирате различни по големина и цвят рамки за по – еклектично излъчване.

Пъзел

Една голяма снимка, разделена на няколко малки е модерен и стилен начин да покажете спомените си.

Колаж

Класически начин да закачите  снимки на стената е чрез колаж. За това трябва да изберете няколко снимки с различни размери. Внимавайте обаче да не ги слагате хаотично, а опитайте да постигнете геометрична форма - квадрат или правоъгълник - и да поставите снимка вътре в нея.

Равенство

Един от най-лесните начини да поставите снимки на стена е да изберете, например, девет еднакви и да ги поставите в три реда, така че да получите квадрат. Броят на снимките може да варира. Основното правило - да подредите всички снимки в същия стил и цвят.

Не пренебрегвайте ъгъла

Има и друг много оригинален начин да поставите снимки – например да оформите сърце в ъгъла на стаята. Този дизайн подходящ за спалня на тийнейджър и изглежда много свежо.

Сподели: